Lămpile de veghe sunt absolut necesare în camera copiilor. Îi ajută pe cei mici să-și formeze un program, îi liniștesc peste noapte dacă visează urât și-i îndeamnă la somn prin lumina pe care o emană. Cumpără-i și tu copilului tău un astfel de cadou. Cu atât mai mult cu cât Ziua Copilului e așa aproape! Va fi o bucurie pentru cel mic și un ajutor practic pentru tine. Dar cum alegi o lampă de veghe când sunt atât de multe modele pe piață? Iată câteva repere. 

Lămpile de veghe ca aspect

Fiecare părinte își cunoaște copilul și știe ce aspect i-ar plăcea acestuia să aibă lampa de veghe. Sunt disponibile lămpi de veghe cu aspect de animale, păsări, ciupercuțe, personaje din desene animate, insecte, veioze, etc. Poți să alegi o lampă de veghe simpatică din magazinul nostru începând de la prețul de 13 lei. Sunt așa de accesibile încât n-ai nicio scuză că încă nu i-ai cumpărat modelul dorit.

 

Sursele de alimentare

Majoritatea lămpilor de veghe sunt alimentate cu baterii AAA. Sunt practice, economice si se evită supraîncălzirea care ar putea fi periculoasă pentru un copil curios. Bateriile pot dura chiar si 1 an, deci nu reprezintă o cheltuială constantă. Mai sunt și lămpi de veghe alimentate la priză. Acestea au în mod normal tot felul de reglaje și funcții complementare. Iar prețul lor este ceva mai mare.

Funcțiile complementare

Lămpile de veghe se aleg și după nevoile pe care le are fiecare părinte și fiecare copil. De exemplu, sunt modele la care se poate regla intensitatea luminoasă. Sunt modele cu senzor de crepuscul, senzori tactili, jocuri luminoase, cu lumină caldă sau rece, cu întrerupător, etc. Unele modele se așează pe masă sau dulap, altele de fixează pe perete. Majoritatea sunt de mici dimensiuni 10-20 cm, foarte amuzante pentru copii și de mare ajutor pentru părinți.  

În concluzie

În magazinul nostru online găsești în acest moment câteva zeci de modele de lămpi de veghe cu diverse forme și funcții, toate cu prețuri accesibile. Fă-i o bucurie copilului tău de 1 Iunie! Cel mic va dormi liniștit iar tu te vei putea odihni. În sfârșit…

Dacă ți-am stârnit interesul merită să-ți spunem că avem și lămpi cu LED și senzori de mișcare, sisteme de iluminare si alimentare, lămpi solare… o gamă variată de alte produse menite să-ți facă viața mai ușoară.

 

Pareri

pareri