nw32

 

 

Telefoane și tablete

 

Ecran flexibil pentru smartphone de la Xiaomi

Ideea unui ecran flexibil nu este nouă, pentru că se dorește de multă vreme un astfel de design. Cât de practic este, rămâne totuși, de văzut. Multe păreri apărute în mediul online după dezvăluirea ecranului flexibil de la Xiaomi au fost destul de critice, vorbind despre faptul că un asemenea ecran nu are fi foarte util. Tu ce părere ai?

 

Gadgets & Gizmos

 

Google va lansa două modele noi de ceasuri inteligente

Deși ceasurile inteligente nu se vând prea bine, giganții din domeniu își păstrează interesul pentru ele. Google deține deja un sistem de operare care a reușit să se impună în rândul producătorilor de ceasuri inteligente așa că intentionează să-și folosească atuurile pentru a lansa două noi modele de astfel de ceasuri, în prima parte a anului viitor.

 

IT

 

În loc de reinstalări masive, mută HDD-ul! Simplu și practic

Dacă tocmai ți-ai luat un calculator mai bun dar n-ai timp de reinstalari masive, cel mai simplu este să muți HDD-ul vechi în calculatorul nou. Uite aici cum trebuie să procedezi dacă ai Windows 8.1 pe calculator.

 

Timp liber

 

Folosește rețelele wireless din aeroporturi atunci când ești în călătorie

Călătorești frecvent prin lume? Asta înseamnă desigur și că nu te dezlipești de laptop sau tabletă și că ai nevoie de acces wireless. Dacă s-ar putea să folosești rețelele wireless din aeroporturi ar fi minunat. Numai să știi parolele necesare! Iată aici o hartă interactivă a rețelelor din aeroporturi.

 

Mișto  

 

Aplicația Google Maps devine din ce în ce mai utilă

Aplicația Google Maps devine din ce în ce mai performantă în ceea ce privește numărul de funcții, iar utilizatorii care decid să o folosească pe post de navigator GPS vor observa noutățile aduse. V-am făcut curioși? Iată câteva detalii.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri