Dacă ești în căutarea unei camere video pentru mașină, probabil te-ai confruntat cu această dilemă: care ar fi cea mai bună alegere pentru mașina ta: cameră auto oglindă sau cameră auto normală.

Traficul aglomerat și pericolele care pândesc la fiecare colț de stradă îi face pe șoferi să-și îndrepte atenția tot mai mult către aceste dispozitive de supraveghere. O cameră auto poate să-ți dovedească nevinovăția în diferite situații. Una ar fi implicarea într-un accident auto. Sau poate o altercație cu un alt participant în trafic. Asta ca să nu mai vorbim de un eventual abuz al poliției.

Însă, acestea mai pot fi folosite și în scopuri de entertainment, pentru a filma peisaje sau vreun drum spectaculos atunci când ești în vacanță. Vei putea înregistra anumite trasee pentru a-ți aminti exact cum să ajungi la destinație și să le păstrezi pentru o dată viitoare. Poți afla aici mai multe detalii despre toate utilitățile acestor dispozitive

 

DIFERENȚE RELEVANTE – CAMERĂ AUTO OGLINDĂ VS CAMERĂ AUTO NORMALĂ

În principiu, ambele au același scop și îndeplinesc aceleași funcții. Există însă câteva diferențe între ele. Acestea ar putea fi relevante pentru tine și ar putea să-ți influențeze decizia. Vom prezenta mai jos avantajele și dezavantajele fiecărui tip de cameră în parte.
Aruncând o privire la modul cum sunt instalate aceste gadget-uri în interiorul mașinii, observăm un avantaj de partea camerei oglindă.


Camera auto oglindă vine sub forma unei oglinzi retrovizoare. Camera auto normală se atașează de regulă de bord sau de parbriz cu ajutorul unei ventuze.
Dacă estetica și utilitatea sunt două aspecte la care ții și vrei ca înăuntrul mașinii tale să arate cât mai simplu și ordonat, atunci cel mai probabil va trebui să te orientezi spre o cameră auto oglindă. Aceasta se integrează mult mai ușor în desingul interior al mașinii. Este încorporată în oglinda retrovizoare. Este mult mai bine ascunsă și nimeni nu va observa prezența ei. Camerele auto normale, pe de altă parte, sunt mai puțin subtile

 

CRITERII DE SELECȚIE

Un avantaj pe care camerele auto normale îl au este prețul, acestea fiind ceva mai ieftine decât camerele oglindă. Așadar, dacă ai un buget restrâns și ești dispus să faci compromisuri legate de practicalitate, o cameră auto normală îți va satisface nevoile fără probleme.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, este important să ții cont de câteva criterii atunci când faci achiziția. Asigură-te că dispozitivul dispune de o rezoluție bună, un unghi de vizualizare larg, spațiu de stocare suficient și senzor de mișcare. Află aici cum să alegi un model de calitate.

Pentru mai multe accesorii auto care îți vor spori siguranța la volan, vizitează acum magazinul nostru de gadgeturi și profită de ofertele Supermișto!

Pareri

pareri