Mulți dintre noi obișnuim să facem sute de fotografii atunci când mergem în vacanță. Ulterior le transferăm pe diferite suporturi electronice. Fie că vorbim despre dvd-uri, stick-uri de memorie, cardul telefonului sau hard-ul calculatorului personal, fotografiile noastre nu se află tocmai în siguranță. Probabil că fiecare a trecut la un moment dat printr-o situație neplăcută de pierdere a imaginilor respective. Fie că a fost neglijența noastră ori deteriorarea suportului respectiv. Cert este că acestea s-au pierdut, nu se mai pot recupera.      

Dacă memoria telefonului tău nu mai face față zecilor de fotografii realizate zilnic, cu siguranță vei considera ca fiind o idee bună salvarea lor online. În acest mod le vei putea accesa oricând de pe telefonul tău mobil. Spațiul de stocare online și bateria externă sunt două lucruri esențiale pentru împătimiții fotografiilor de vacanță !

 

 2 aplicații gratuite…

Iată care sunt cele mai cunoscute soluții de salvare a fotografiilor online. Le poți accesa de pe orice dispozitiv, de oriunde. Le poți împărtăși cu prietenii și, cel mai important, sunt gratuite!

  • Photobucket Deși oferă un spațiu limitat de numai 2 GB, posibilitățile multiple de editare și adăugarea de efecte variate nu pot fi trecute cu vederea. Fotografiile tale pot fi imprimate pe diferite suprafețe (tricouri, huse tabletă, păturici) și îți vor fi trimise în cel mai scurt timp contra unei sume modice. În plus, dacă ești un fotograf talentat, cele mai bune poze ale tale vor fi cumpărate de alți utilizatori. Îți rotunjești astfel veniturile.
  • Flickr Platforma se remarcă prin spațiul generos pus la dispoziție (1 TB) și prin ușurința cu care fotografiile pot fi organizate în albume sau colecții. Interfața simplă și sistemul drag-and-drop o fac ușor de folosit chiar și pentru cei mai puțin experimentați în ale tehnologiei.

 

… și încă două ușor de folosit (și gratuite)

  • Google Photos Aplicația Photos a fost creată ca și spațiu de păstrare în siguranță a fotografiilor și filmărilor tale. Aici poți edita imaginile pentru a obține efecte incredibile. În cel mai simplu mod cu putință. Spațiul de stocare este nelimitat. Asta face ca Google Photos să fie o idee bună pentru cei mai mulți dintre noi.
  • Facebook  Nu puteam omite binecunoscutul Facebook. De fiecare data când faci o nouă fotografie aceasta poate fi postată în cel mai scurt timp. Iar prietenii și familia vor fi de îndată la curent cu noutățile.

 

De ajutor pentru fotografiile tale

Știm că telefonul tău este unul performant și împreună vă faceți foarte bine treaba. Însă pentru fotografii excepționale sau poze de grup vei avea nevoie de un ajutor suplimentar. Lentilele pentru telefon și monopodul bluetooth universal pot fi aliații tăi de nădejde. Pentru realizarea unor fotografii cu adevărat ieșite din comun!

Vizitează paginile aplicațiilor de mai sus și experimentează cele spuse. Găsește soluția cea mai potrivită ție de a-ți păstra fotografiile în siguranță. Noi sperăm că ți-am fost de ajutor. Te așteptăm de fiecare dată pe site cu gadget-uri interesante sau pe blog cu sfaturi și noutăți !

Pareri

pareri