Ne place sau nu, a venit toamna. Iar șoferii știu exact ce înseamnă asta. Înseamnă ploi, înseamnă temperaturi scăzute, vizibilitate care scade și ea, nopți mai lungi și cel mai probabil lumina insuficientă dacă e vorba de un șofer profesionist cu ture de noapte sau care lucrează pe vreun utilaj de mare tonaj. Ce-ar putea să-i ajute când sunt la volan pe vreme rea și pe drumuri proaste? Adevărul e că pe majoritatea șoselelor românești e ca și cum ai fi pe teren accidentat, pentru că deși s-au făcut unele lucrări de reparații, ele au fost de proastă calitate. Așa că în câteva luni ne-a ales iarăși cu… hartoape! Și știm sigur ce părere au șoferii (mai ales cei profesioniști) despre asta. Din cauza acestei situații ne-am gândit să va aducem în atenție proiectoarele auto LED. Știm că unii le folosesc doar pentru șicane în trafic, dar noi ne adresăm unor oameni serioși care chiar au nevoie de ele și știu când și unde să le folosească. 

LED bar Offroad auto 288W V2

Acesta este un model excelent pentru a-l pune pe mașină pentru când vei circula pe vreme rea, ceață, ploaie și vizibilitate scăzută. Cu atât mai mult dacă ai în plan și ceva trasee montane sau drumuri accidentate. Iar dacă lucrezi de noapte pe echipamente de mare tonaj acest LED bar îți va veni ca o mănușă și te va ajuta să-ți faci muncă mai bine și mai repede. Proiectorul este rezistent la praf, ploaie și temperaturi scăzute. Are IP 67 adică este foarte bine izolat și îl poți folosi pe orice vreme. Chiar și la iarnă, pentru că funcționează bine până la temperaturi de -40 grade C (rare în România). Iar vara face față până la +60 grade C. Lumina emisă este puternică – motiv pentru care nu se folosește în orașe decât în situații extreme. Lumina are culoare albă, adică nu există riscul să-ți obosească ochii și să adormi la volan iar temperatura de culoare este 6500K. Se poate monta pe mașini cu alimentare la 10-30V și poti să nu-ți faci griji că-ți va consuma prea mult din baterie. Chiar face treabă bună. Se livrează și cu sistem de prindere adecvată. 

LED bar auto 144W 24cm

Dacă folosești o mașină de dimensiuni mai mici, implicit proiectorul trebuie să fie mai mic. Ca acest model pe care ți-l recomandăm. Are 24 cm lungime și este economic. Adică te ajută să circuli în siguranță pe orice vreme și nu te lasă fără baterie. Are 48 de LED-uri economice cu o putere de totală de 144W. Este foarte bine izolat, motiv pentru care are IP 67 – mai mult decât alte modele de pe piață. Nu intră în el nici praful și nici umezeala. Emite lumina albă, așa încât să nu fii predispus la somn și îl poți folosi atât pe caniculă cât și pe ger extrem. Nu va avea de suferit în niciun fel. Și el se livrează cu accesorii de montaj. 

Evident, avem mai multe modele de proiectoare auto în magazinul nostru. Cu diverse dimensiuni și specificații. Cele de mai sus n-au fost decât 2 propuneri. Dacă ești de părere că ai alte nevoi, contactează-ne și-ți vom recomanda modelul care ți se potrivește cel mai bine. Desigur, la cele mai bune prețuri. 

Și ca să te ajutăm și mai mult, avem la îndemână și Cablu cu buton și releu Zenteko™ pentru proiector led/led bar. Adică un cablaj cu buton și releu pentru pornirea/oprirea a unuia sau a mai multor proiectoare/led bar. Releul are 40A și siguranța 20A. Ne-ai spus că ți-ar fi de folos să-l poți cumpăra împreună cu proiectoarele și iată că-l avem în oferta. Cablul are lungimea de 5M și este de culoare neagra, exact ca în imaginea alăturată. 

 

Suntem la dispoziția ta

Nu ezita să ne contactezi atât pentru comandă cât și pentru întrebările tehnice sau comerciale pe care le ai. Suntem gata să te ajutăm oricare ar fi dilema. Furnizăm garanție 1 an pentru produse, instrucțiuni de folosire, consiliere tehnică gratuită, accesorii de montaj și suntem mereu deschiși să ne diversificăm portofoliul de produse așa încât să venim în întâmpinarea nevoilor tale. Livrăm rapid prin curier în condiții de siguranță după toate normele în vigoare. Te așteptăm!Pareri

pareri