Și tu simți că nu poți să mai respiri de căldură dar nu-ți dă mâna să-ți iei un aparat de aer condiționat? Tare ți-ar plăcea să poți să iei cu tine aerul rece oriunde te-ai duce? Chiar avem o soluție pentru tine: un răcitor pentru interioare care are și funcții de umidificare și filtrare a aerului. Hai să vezi ce model ți se potrivește.

Răcitor Umidificator USB Arctic Air

Dacă vrei un dispozitiv practic și portabil pe care să-l folosești oriunde ai la îndemână un port USB, înseamnă că l-ai găsit. Este de mici dimensiuni, sub formă de cub de 16 cm. Pe partea laterală are un recipient în care se pune apă sau gheață. Aparatul filtrează aerul, îl răcește și îl umidifică. În majoritatea încăperilor umiditatea din aer e în jur de 40% în loc sa fie în jur de 60% așa încât să fie respirabil. Inutil să argumentăm că vara e chiar mai rău de atât. Pe lângă asta, e căldură sufocantă și impuritățile apar constant – mai ales în marile orașe.

Așa că aparatul acesta așa mic cum e el face treabă de 3 ori: răceste aerul ca să poți funcționa normal pe căldură, îl umidifică și-l purifică așa încât să fii mai sănătos și să ai confortul pe care ți-l dorești. Este numai bun pentru camera copiilor pentru că are și lumini ambientale în 7 culori. Nu generează curenți puternici așa cum face aparatul de aer conditionat, care să producă disconfort. Are 3 trepte de funcționare din care să alegi ce ai nevoie.

Răcitor Umidificator Portabil SMBD168

Acest răcitor are un design sobru, ergonomic și dimensiuni mici 23x15x12cm. El răcește, umidifică și filtrează aerul din încăperile în care este folosit. Se poate alimenta de la o priză obișnuită 220V cu ajutorul încărcătorului cu care se livrează sau se pot folosi 4 baterii AA. Modul de funcționare seamănă cu cel al modelului anterior. Are un recipient în care se toarnă apă pe care apoi aparatul o folosește pentru purificare, umidificare și răcire. Recipientul de apă are un sistem de siguranță așa încât să nu se răstoarne accidental. Este ideal vara când e necesar un plus de răcoare și de umiditate în încăperile de acasă, la birou sau în atelier. Asigură confortul termic necesar atât ziua cât și noaptea.

În concluzie

Acum că știi de existența acestor dispozitive practice și utile vara te invităm să alegi modelul preferat și să-l comanzi cât mai repede. Îl poți avea în 48 de ore și să te bucuri de răcoare și confort. Mai mult, poți să apelezi și la oferta noastră cu privire la capacanele anti-insecte.Sau la alte gadget-uri din magazinul nostru online care îți vor face viața mai ușoară. Ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook și te vom ajuta cu plăcere. Îți dorim o vară răcoroasă, confortabilă și odihnitoare.

Pareri

pareri