Cu cât petreci mai mult timp la volan, cu atât ai nevoie ca mașina ta să fie dotată cu un radio special și tot felul de gadget-uri care să-ți facă viața mai ușoară și mai frumoasă.

De ce să stai cu frica amenzilor pentru vorbit la telefon în timp ce conduci? Folosește un carkit.

De ce să te chinui cu un vraf de CD-uri numai ca să asculți muzica preferată? Intră în secolul 21 și pune-ți muzica pe card SD și vei avea cu tine toată colecția.

Duci dorul unui film? Poți să-l vezi chiar la tine în mașină. La toate aceste nevoi și la altele pe care încă nu ți-ai dat seama că le ai, poți răspunde achizitionând cel mai bun radio de mașină din portofoliul Supermișto – Radio Multimedia de mașină cu bluetooth și ecran touch rabatabil RK-7158B.

 

În selecția noastră am ținut cont de funcțiile din dotarea acestui model, de ușurința în utilizare, de calitatea produsului și de prețul său în raport cu tot ce știe să facă. Dacă ești șofer profesionist îți dai seama repede că acesta este gadget-ul pe care l-ai așteptat.

 

Argumente PRO Radio multimedia

Poți să înlocuiești cu acest aparat orice radio ai avut până acum. Chiar și pe cel din fabricația mașinii, pentru că funcțiile pe care le are îți vor fi de mare ajutor. Așadar, este un aparat de radio FM cu dimensiuni 178x183x53mm și poți selecta postul dorit pe frecvența 87.5-108.0MHz. Poți să asculți muzica preferată din colecția ta de pe card, stick sau de pe telefon la care te conectezi via Bluetooth. Mai mult, gadget-ul știe să facă Mirror Link, adică ceea ce ai pe telefonul cu Android să se vadă pe ecranul de 7 inch al aparatului de radio. Poți să vezi filme de pe card, stick sau telefon la rezoluția 1080p. Ecranul este touch și rabatabil. Se pliază ușor atunci când nu este folosit și nu-ți obturează spațiul de care ai nevoie.

Poți să vezi aici cum funcționează:

Tot PRO, că n-avem contra…

Acceptă nenumărate formate audio și video așa că poți să stai liniștit în privința incompatibilităților. Are telecomandă cu 28 de butoane pentru o manevrare ușoară, extractor de unitate, iluminare de fundal, iar calitatea sunetului este stereo și poți conecta gadget-ul la sistemul audio al mașinii. Evident, știe să funcționeze ca un car kit. Inițiezi și preiei apeluri fără să mai ții telefonul în mână și să te vadă vreun polițist. Ai zice că un gadget așa performant este sensibil la temperatură dar funcționează ireproșabil în intervalul -20 / +60C. Poți să stai liniștit și în iernile cele mai reci dar și în cele mai toride veri. Te vei bucura de gadget-ul tău non-stop!

În concluzie

Dacă te-am făcut suficient de curios, te invităm în magazinul nostru online pentru a-ți cumpăra acest gadget. Dacă ți-l dorești neapărat, avem pentru tine o veste bună – îl poți cumpăra și în rate, fără dobândă. Numai grăbește-te, stocul este limitat și poți rata o oportunitate uriașă. Livrarea este gratuită prin curier, garanție 1 an.

Pareri

pareri