Pentru a-ți păstra bunurile în siguranță și pentru a putea fi liniștit, ar fi bine să ai un sistem de supraveghere. Este bine să fie un sistem pe care îl poți urmări oricând, de oriunde te-ai afla. Sistemele de supraveghere în timp real au căpătat o mare popularitate în ultima perioadă, tinzând sa le înlocuiască treptat pe cele clasice.

Dar ce facem în situația în care infrastructura nu iți permite montarea unui astfel de sistem? În zonele izolate, departe de orașe, nu exista de obicei posibilitatea instalării unui serviciu de internet fix, astfel încât sa te poți bucura de toate avantajele sale.

Dacă deții o fermă, o cabană sau o casă de vacanță și vrei să urmărești permanent ce se întâmplă, dar nu ai acces la internet nu te descuraja. Și pentru această situație există soluții!

 

Sistem de supraveghere prin abonament 3G/4G

Majoritatea operatorilor de telefonie mobilă din România au în oferta lor un serviciu de internet mobil. Prin simpla încheiere a unui contract și achiziționarea unui router vei avea în scurt timp un sistem de supraveghere cu camere wireless chiar și în zonele izolate. Totuși este bine ca înainte de a lua aceasta decizie să cunoști unele aspecte și să ții seama de câteva recomandări:

  • Este necesar sa verifici calitatea semnalului 3G/4G din zona respectivă cu ajutorul telefonului mobil. (Atenție! A nu se confunda cu semnalul de rețea)
  • Camerele tale de supraveghere trebuie să fie unele performante și neapărat să poată filma pe timpul nopții.
  • Este de preferat un abonament cu trafic nelimitat și cu o bandă cât mai largă de upload (deoarece camerele wireless folosesc această bandă pentru a transmite imagini).
  • Un abonament cu IP fix va face sistemul de supraveghere mult mai accesibil și te va scuti de multe bătăi de cap pe viitor.

 

 

Camera IP Wireless cu filmare FULL HD SMART SMD26

 

Camera IP Wireless cu filmare FULL HD SMC24S

 

Camera IP Wireless cu filmare HD SM6203

Tip senzor: CMOS

Rezoluție senzor: 2MPx

Interfață: Wireless, Ethernet

Bonus #1: MicroSD 16Gb

Tip senzor: CMOS

Rezoluție senzor: 2MPx

Interfață: Wireless, Ethernet

Bonus #1: MicroSD 16Gb

Tip senzor: CMOS

Rezoluție senzor: 1MPx

Interfață: Wireless, Ethernet

Bonus #1: MicroSD 16Gb

 

Supraveghere prin antene aliniate

Un sistem de supraveghere ce folosește antene aliniate nu este atât de complex pe cât pare la prima vedere. Te poți folosi în continuare de camerele wireless pe care le vei lega de “civilizație” prin o serie de acces point-uri. De fapt antenele aliniate nu sunt decât două echipamente wireless de exterior ce crează o conexiune radio directă între proprietatea ta și cea mai apropiată zonă în care există o infrastructură stabilă și o conexiune la internet.

Deși prezintă un cost destul de ridicat, un astfel de sistem este totuși o soluție avantajoasă.

  • Îți asigură o conexiune stabilă și un trafic de date comparativ cu cel existent în marile orașe
  • Nu sunt influențate de condițiile atmosferice
  • Pot funcționa chiar pe distanțe mari de până la 30-40 de kilometri

 

În oferta magazinului nostru online poți găsi diferite modelele de camere IP Wireless, dar și alte gadget-uri utile (kit-uri pentru mașină, boxe portabile, camere auto, becuri inteligente). Te așteptăm.

 

Pareri

pareri