Dacă ești un mare iubitor de muzică, dacă obișnuiești să asculți la radio când șofezi – și cine nu procedează așa – când ți se strică aparatul de radio e o catastrofă. În primul rând pentru că o vreme va trebui să-ți schimbi obiceiurile, lucru care nu-ți convine. În al doilea rând din cauza costurilor. Înlocuirea unui aparat original de la mașină costă bani, nu glumă. Și tocmai pe ei nu-i ai la vremurile de criză pe care le trăim. Ai nevoie de o variantă accesibilă așa încât să poți asculta muzică, știri, etc. și timpul la volan să nu însemne o plictiseală cruntă. În plus, chiar e important să fii informat pentru că regulile și legile se tot schimbă de la o zi la alta. Și n-are rost să-ți iei amendă doar pentru că n-ai știut că o lege anume s-a schimbat. 

Pentru rezolvarea problemei tale îți propunem două modele aftermarket accesibile, pe care ți le putem livra rapid în condiții de maximă siguranță. Te vei lămuri rapid cât de practice sunt și că își merită fiecare bănuț. 

 

Radio De Mașină MP5 Cu Bluetooth și Car Kit SMR4124

Acest model este foarte versatil. Este un companion de nădejde pentru orice șofer, dar mai ales pentru cei de cursa lungă, care petrec multe ore la volan. Pe lângă aparatul de radio în sine care memorează până la 18 posturi și care redă sunetul la calitate foarte bună, ai la dispoziție și un carkit cu ajutorul căruia poți prelua apelurile telefonice (legal, fără să-ți iei amendă) – are bluetooth și microfon. Pe ecranul de 4 inch poți să vizualizezi poze sau filmulețe, evident, nu când ești în trafic ci când tragi pe dreapta. Are conectivitate multiplă, așa că poți conecta la el orice device via USB, SD card, jack sau Bluetooth. Ai și telecomandă pentru ca utilizarea lui să fie foarte ușoară. Clic aici pentru mai multe detalii tehnice despre acest model. Știm deja că-ți place și ești gata să-l comanzi. 

Radio De Mașină Cu Bluetooth și Car Kit SMR CD164-N

O altă variantă de aparat radio potrivit ar fi modelul de mai jos, pentru că are funcții similare. Diferențele sunt mai mult de aspect. Face parte din generația nouă de CD164 cu Bluetooth, Radio FM, USB, SD, mp3 player. Este un aparat stabil, cu o construcție robustă, proiectat ca să reziste în timp. Are ecran multicolor, iluminare la butoane în culoare roșie. Are telecomandă pentru utilizare ușoară și cablu ISO la pachet. Uite aici și alte detalii tehnice care să te ajute să alegi bine între cele două modele. 

 

Contactează-ne, suntem gata să te ajutăm

Știm că sunt multe modele pe piață, dar noi încercăm să oferim calitate la preț decent. Ne dorim să avem clienți mulțumiți, care chiar să folosească aceste gadget-uri pe care le cumpără din magazinul nostru online. Contactează-ne pe durata programului de lucru și-ți stăm la dispoziție telefonic cu orice informație sau specificație tehnică de care ai nevoie. Îți putem prelua comanda imediat, o livrăm în maxim 48 ore, prin curier la ușa ta – oriunde în țară. Ne asigurăm că se respectă toate normele de siguranță legate de pandemie.

 

Pareri

pareri