Camerele de exterior sunt absolut necesare dacă îți dorești să ai curtea, casa, bunurile și, până la urmă, familia în siguranță. Nu știi niciodată cu ce planuri îți intră hoții pe proprietate și cum vor reacționa membrii familiei tale în caz că dau peste ei. Așa că e foarte riscant să nu iei nicio măsură de protecție.

Noi îți recomandăm camerele IP atât pentru interior cât și pentru exterior, pentru că sunt practice, accesibile și foarte ușor de folosit chiar și de nespecialiști. Sunt atât de simplu de utilizat încât copiii și vârstnicii nu au nicio dificultate în a învăța să le manevreze pentru siguranța lor.

Îți prezentăm 3 modele nou intrate în portofoliul nostru, cu specificații tehnice performante și prețuri moderate pentru supraveghere de exterior.

1.Cameră IP Wireless de exterior SM5800V

Acest model este special conceput pentru exterior. Rezistă la temperaturile frecvent întâlnite în țara noastră și are o carcasă protectoare. Filmează la rezoluție HD și are 4 LED-uri cu infraroșu foarte utile în cazul filmărilor de noapte. Ceea ce filmează se salvează codat H.264 pe un card de maxim 128 GB. Are detector de mișcare, suportă o mulțime de protocoale și un grad mare de umiditate. Are interfață Wireless și aplicație de vizualizare inclusă. Folosind telefonul cu internet și aplicația de vizualizare, poți vedea ce se întâmplă la tine acasă oriunde te-ai afla. Mai mult, emite notificări în caz de efracție așa încât să poți preveni situațiile neplăcute.

2.Cameră IP Wireless de Exterior Full HD cu Panou Solar SM20

Deși este o cameră de mici dimensiuni, este una performantă și cu funcții foarte practice. Filmează la rezoluție Full HD, salvează filmările pe un card de maxim 64 GB, în sistem codat H.264. Are detector de mișcare și senzor PIR. Adică, vei fi notificat de mișcare în zona supravegheată numai dacă e vorba de un om, nu și dacă trece prin curtea ta un câine sau o pisică. Ar fi foarte stresant, nu-i așa?

Camera SM20 este dotată cu un panou solar pentru alimentare dar are și acumulatori dedicați. Se poate folosi și alimentarea la 5 V.  Astfel, ajunge la o perioada de standby de până la 6 luni. Adică, o poți monta liniștit la casa de vacanță. Are interfață Wireless, suportă o mulțime de protocoale, are aplicație de vizualizare inclusă, dispune de 4 LED-uri infraroșu ideale noaptea. De menționat că are și protecție IPx67 la umezeală și praf.

3.Cameră IP Wireless de Exterior HD cu Conectivitate 4G SM104G

Și acest model este de mici dimensiuni dar are o bună rezistență la intemperii și la temperaturi extreme. Dispune de LED-uri infraroșu, are aplicație de vizualizare compatibilă cu Android,  iPhone și PC, dispune de comunicare audio 2-way și slot 4G. Filmează la calitate HD, salvează filmările pe un card de până la 128 GB, codat H264 așa încât să poți economisi resursele din dotare. Are interfață Wireless, suportă multe protocoale și se alimentează la 5V.

 

Tabel comparativ al specificațiilor tehnice

În concluzie

Acum că ai văzut exact specificațiile tehnice, probabil ai și ales ce ți se potrivește cel mai bine. În cazul în care ai neclarități, încă nu știi ce ar trebui să-ți cumperi sau vrei o soluție integrată interior/exterior suntem gata să-ți sărim în ajutor. Ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!). Te așteptăm!

Ultima actualizare 15 oct. 2018

Pareri

pareri