Căștile tale clasice cu fir te obosesc și te supără de câte ori încerci să le folosești? Înseamnă că a venit vremea să încerci un model nou de căști Bluetooth. Sunt comode, practice iar sunetul este impecabil. Le poți conecta la orice device dorești cu ușurință, nu au întreruperi și bateria ține ore în șir. Însă, pe piață sunt multe modele, cu tot felul de specificații. Așa ajungi în încurcătură: oare ce să alegi? Îți dăm noi o mâna de ajutor, punându-ti la dispoziție o listă de criterii de selecție, câteva explicații și o comparație între 3 modele noi și performante.

Criterii de selecție

Calitatea redării sunetului

Aspect, greutate, confort

Durată încărcare

Durată de redare

Funcții suplimentare

Preț

Calitatea redării sunetului este criteriul principal de selecție și este parțial subiectiv. Sunetul este redat de căștile bluetooth așa cum este el la sursă. Distanța de transmitere este de 10 m, fără întreruperi și fără distorsiuni. Adică, dacă pui muzică de pe telefon și vrei s-o auzi numai tu, nu e necesar să stai nonstop cu telefonul la tine.

Căștile Bluetooth nu au cabluri și acesta este un avantaj major, mai ales atunci când vrei să faci sport în timp ce asculți muzică. Fie că ești la sala de sport și vrei să te izolezi un pic de mediul gălăgios de acolo, fie că ai ieșit la jogging înainte de muncă sau școală și vrei să asculți un ebook. Majoritatea modelelor au funcția noise reduction adică te poți concentra la ceea ce asculți fără să te mai perturbe zgomotele din jur.

Aspectul căștilor este și el un criteriu subiectiv, dar e important să fie ușoare și confortabile. Sunt modele over ear, on ear, pliabile, stereo, etc. În general, încărcarea căștilor se realizează în 1-2 ore și timpul de redare efectivă este de 3.5 ore. Funcțiile suplimentare sunt și ele importante – protecția la umiditate și praf, powerbank, boxă. Prețul merită luat în considerare indiferent ce cumperi, dar mai mult decât atât contează calitatea și funcționalitatea produsului ales. 

1.Căști Bluetooth SMT1 cu Boxă Bluetooth

Iată un model performant proaspăt intrat în portofoliul nostru. Este un gadget 2 în 1, căști și boxă bluetooth în același timp. Nu-ți cad niciodată de pe urechi, datorită designului lor special. Îți asigură o audiție performantă datorită felului în care îți îmbracă urechea. Te poți conecta ușor la orice device dotat cu Bluetooth (smartphone, tabletă, mp3 player). Sunt compatibile iOS și Android. Pot fi folosite și ca hands free având microfon încorporat. Prin cablul micro USB se poate încărca la orice dispozitiv dotat cu mufă USB (calculator, laptop, tabletă, încărcător de mașină).

2.Căști Bluetooth SMTWS S3X cu Powerbank 1800mAh

Și acest model este este tot un gadget 2 în 1 căști in ear și power bank, numai bun pentru când rămâi fără baterie la telefon. Sunt confortabile, ușoare și se conectează la gadget-urile tale fără dificultăți. Modelul este ideal acasă, la școală sau la muncă. Te ajută să muncești eficient și să nu rămâi vreodată fără baterie la telefon. Le poți lua oriunde, pentru că sunt de mici dimensiuni. Se încarcă în aproape 2 ore, dar ai atât căști cât și baterie de 1800 mAh. Bluetooth-ul e de versiune 5, așa că te bucuri pe deplin de conexiune rapidă la gadget-uri.  

3.Căști Bluetooth SMHV316T

Vrei să gusti din performanță la un preț mai accesibil? Îți recomandăm acest model. Nu are funcții suplimentare dar cu siguranță îți oferă sunet de calitate, ușurință în conectare, rapiditate în încărcare și 3.5 ore de redare efectivă a muzicii tale preferate. Au protecție la praf, sunt ergonomice și foarte ușoare.

În concluzie

În portofoliul nostru găsești modele de căști over ear, on ear, pliabile, în mai multe culori, cu bază de încărcare, cu funcții suplimentare (boxă, baterie externă, protecție la praf și umezeală), pentru antrenamente de înot. Prețurile încep de la 95 de lei și ajung până la 395 lei. Excepție face setul de căști pentru antrenamente care chiar reprezintă o premieră pe piața românească și care se adresează sportivilor profesioniști.

Nu știi exact ce-ți trebuie? Nu-ți sunt foarte clare specificațiile tehnice? Ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!) și îți vom recomanda exact ce-ți trebuie.

Ultima actualizare 17 sept. 2018

Pareri

pareri