Ne-au luat vacanțele, excursiile, concertele și… siguranța zilei de mâine. Dar nu-i putem lăsa să ne ia bucuria și cheful de viață, nu-i așa? Chiar dacă vara a debutat cu multe probleme și se tot discută la TV dacă nu cumva e cazul să ne întoarcem la starea de urgență (pff! știți deja ce presupune asta!), e totuși momentul potrivit ca să ne bucurăm de muzică – chiar și numai în căști – de vacanțe și excursii în țară, după posibilități și să ne simțim totuși în siguranță fie că suntem acasă, fie că suntem pe drum către destinația dorită. Fiind stare de alertă, puțini se mai aventurează să facă petreceri și adunări ca altădată, în care să fie bucuria la maxim. Dar… se poate și la scară mai mică. Cu ceva ajutor. 

Căști practice 

Căștile sunt acele gadget-uri de care uităm că le purtăm, pentru că ne permit să ne afundăm în muzica preferată și neutralizează zgomotele exterioare. Dacă îți place să asculți muzică în timp ce alergi pe plajă în picioarele goale, în timp ce mergi la pas pe o cărare abruptă de munte sau în timp ce trebăluiești prin casă atunci niște căști ușoare, sport, ți se potrivesc la fix. Avem modele disponibile pentru toți pretențioșii. Sunetul redat este de calitate, bass-ul este impecabil, beneficiezi de cele mai noi tehnologii, îți gestionezi și apelurile telefonice cu ușurință iar mufa jack chiar e rezistentă. Sunt compatibile cu toate gadget-urile tale cotidiene și vei obține cu ele satisfacția oferită de un produs de calitate. 

Camere auto

Pentru oricine are în dotare o mașină, fie că e personală sau de serviciu, prezența unei camere de filmat pe mașină reprezintă un must have. Nu e deloc un moft al celor cu bani, ci o necesitate într-un trafic (din nou) aglomerat. Cu atât mai mult cu cât ai de gând să pleci în vacanță cu mașina și e musai să fii în siguranță și tu ca șofer, și familia ca pasageri și mașina – că doar mai aveți nevoie de ea, nu? Apar tot felul de situații ciudate în trafic. Oamenii sunt grăbiți și stresați chiar și când merg în vacanță. Din cauza asta fac tot felul de greșeli și n-are rost să le încasezi tu. Pune-ți o cameră auto de tip martor și vei avea în timp real informații din trafic așa încât să poți lua decizii bune iar la nevoie, să poți avea instant dovada că tu ai condus regulamentar. Avem multe modele disponibile. Nu trebuie decât să știi exact ce cauți și consilierii noștri de vânzări îți vor recomanda modelul care ți se potrivește perfect. Modelele disponibile beneficiază de cele mai noi tehnologii, au unghiuri generoase de filmare, rezoluții exemplare și carduri adecvate unor filmări de calitate. Pentru șofat în orașe sau în zone accidentate – avem tot ce ți-ai putea dori. 

Camerele IP

E clar pentru toată lumea că infracționalitatea a crescut de când cu criza. Așa că dacă pleci de acasă, nu e cazul să lași lucrurile nesupravegheate. Vecinul pe care l-ai rugat să mai arunce o privire și spre curtea ta cât ești plecat… chiar nu e agent de pază. Oricât de bineintentionat ar fi poate fi fentat ușor de niște infractori versați. Deci îți trebuie supraveghere de calitate pentru acele momente când nu ești acasă, pentru ca bunurile și / sau familia ta să fie în siguranță. Și-ți mai trebuie camere de supraveghere și pentru supravegherea vârstnicilor care nu locuiesc cu tine. Și pentru supravegherea copiilor în caz că revine starea de urgență și lucrăm din nou cu toții de acasă. Îți amintești că a fost un fiasco atunci când a trebuit să ai grijă de copii și să-ți respecți termenele de predare pentru lucrările de serviciu în același timp? Ei bine, cu o cameră IP poți lăsa copiii să se joace în camera lor iar tu să-ți faci treaba de la computerul din sufragerie în timp ce ești cu un ochi pe ei. Mai ai o șansă să ieși la capăt cu treburile, nu? Nu-ți trebuie decât un mic ajutor – o camera IP. E accesibilă, versatilă, ușor de folosit. Și foooarte practică! Garantat. 

Te-am covins?

Știm că te-am convins, pentru că avem cu toții aceleași nevoi. Vrem ca viețile noastre să fie un pic mai simple și pentru asta ne trebuie ajutor. În cazul de față, ajutorul e reprezentat de tehnologie. Și e foarte bine că e așa. Ne poți contacta pentru comenzi și detalii tehnice oricând de luni și până vineri pe durata programului de lucru și vom fi la dispoziția ta: 0721-797910. Livrăm rapid prin curier, oferim garanție, instrucțiuni și consiliere. Te așteptăm.

Pareri

pareri