Un Suport Universal de Telefon este probabil unul dintre cele mai utile accesorii pentru smartphone pe care ar trebui să le ai. În acest articol te voi convinge de ce.

Acest gadget este menit să îți facă viața mai ușoară într-o multitudine de situații. Fie că e vorba de multitasking, fie pentru entertainment. Când vrei, să te relaxezi vizionând ceva, fără a mai fi nevoit să ții device-ul mobil în mână.

SuperMișto îți pune acum la dispoziție acest accesoriu. Împreună cu o reducere pe care nu o poți neglija și alte două bonusuri.

Design și asamblare

Device-ul are o construcție simplă. E format dintr-un braț metalic flexibil și două cleme, una mai mică pentru atașarea brațului de diferite obiecte, iar cealaltă mai mare pentru susținerea telefonului.

Asamblarea lui este ușoară. Tot ce trebuie să faci este să atașezi clema cea mare de braț. Apoi să strângi piulița pentru a securiza pivotul.

Telefonul poate fi orientat în orice direcție dorești. Clema de prindere beneficiază de rotire la 360 grade. Ea este destul de largă pentru a susține device-uri de dimensiuni mari. Precum phablete sau tablete mai mici.

 

4 argumente pentru achizitionarea unui Suport Universal de Telefon

Mai jos ți-am făcut o listă cu scenarii și locuri în care un Suport Universal de Telefon ți-ar face cu siguranță viața mai ușoară. Și mai distractivă.

 1. Pe canapea când nu e nimic bun la TV
  Cu toții am prins după-amiaza aia când ne întoarcem acasă de la servici sau de la școală și vrem să ne uităm la televizor. Dar socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg, iar la TV nu e nimic interesant. Pentru a combate plictiseala, cu ajutorul suportului universal, putem atașa telefonul de măsuța de cafea și viziona ce dorim de pe YouTube.
 2. Când stai în pat seara și vrei să te uiți la un film
  Vizionarea filmelor pe telefon nu este o experiență tocmai confortabilă. Mai ales dacă ești în pat cu gândul să adormi. Cu ajutorul suportului, vei putea totuși să te bucuri de filme fără a mai fi nevoit să îți obosești mâna. Tot ce trebuie să faci este să îl atașezi de noptieră sau de tetiera patului și să îl ajustezi după preferință.
 3. Apeluri video 
  Montează suportul pe birou și vei putea participa la apeluri video Skype pe telefon fără a mai fi nevoit să îți întrerupi munca la calculator.
 4. Citește rețeta în timp ce gătești
  Uită de cărțile groase de gătit, pe internet ai acum o grămadă de rețete la dispoziția ta. Montează suportul și smartphone-ul în bucătărie undeva la îndemână și începe să gătești.

Alte 6 argumente… tot PRO

 1. Mini-TV pentru copilul tău în mașină
  Atașează suportul cu telefonul de tetiera din față pentru ca micuțul tău să poată urmări desene animate pe banchetă din spate. În acest fel vei putea conduce liniștit fără a mai fi întrebat din 10 în 10 minute când ajungeți la destinație.
 2. Ia-l cu tine la picnic
  În cazul în care ești într-o situație în care nu ai de unde să prinzi suportul, nu dispera. Tot ce ai de făcut este să detașezi clema de prindere, apoi să faci din brațul flexibil un cerc sau semi-cerc pe care poți să îl așezi pe suprafețe netede. În acest fel vei putea folosi suportul și când mergi la picnic sau la alte activități în aer liber .
 3. Ascultă un podcast în timp ce ești la plajă
  Prinde suportul de șezlong sau de umbrelă și relaxează-te ascultând un podcast pe telefon.
 4. Folosește suportul pe post de tripod
  Cel mai probabil de multe ori te-ai aflat în situația în care voiai să filmezi ceva însă nu aveai unde să așezi telefonul pentru a sta nemișcat. I-ați un Suport Universal de Telefon și foloseste-l pe post de tripod, pentru a putea filma fără bătăi de cap.
 5. Transformă suportul într-un selfie stick. Într-un final să nu uităm de selfie-uri. Pentru o calitate mai bună a selfi-urilor, alungește brațul suportului și transformă-l într-un selfie stick. Uite așa ai două gadgeturi într-unul.
 6. Supraveghează-ți copilul cu ajutorul unei camere IP. Să zicem că ai treabă prin curte sau pur și simplu vrei să te relaxezi în aer liber, însă în același timp vrei să îți monitorizezi copilul care se joaca sau doarme înăuntru. Tot ce trebuie să faci este să atașezi telefonul afară, undeva la vedere și să îl conectezi la camera IP care se află înăuntru.

Pareri

pareri