Suntem siguri că la acest moment orice șofer care se respectă are o cameră de tip martor de trafic. Nici nu se mai poate să șofezi fără ea pe șoselele românești, la felul agresiv în care se circulă. De asemenea, cine vorbește mult la telefon când e la volan are nevoie de un carkit – pentru siguranța lui și a partenerilor de trafic dar și pentru integritatea mașinii. Că reparațiile nu-s deloc ieftine! Dar mai sunt câteva gadget-uri care îți fac viața mai ușoară la volan.

Vizor Day & Night

Dacă ai de făcut multe drumuri cu mașina, ai observat în mod cert cât de supărător e soarele când îți bate în ochi. Sau când se lasă întunericul, ce tare te deranjează farurile puternice ale partenerilor de trafic sau reclamele din oraș. Îți distrag atenția de la ce ai de făcut pentru că te orbesc. Pentru a evita acest disconfort dar și pentru o vedere clară și detaliată în timpul șofatului, îți vine numai bine un vizor HD Vision Day & Night. Dacă nu ai aer condiționat în mașină, e bine să știi că acest vizor scade temperatura în habitaclu.

Compresor portabil

Așa-i că e neplăcut când ai pană cine știe unde prin țară și n-ai pe cine să suni ca să te ajute? Evită situațiile acestea. Ține un compresor auto portabil cu manometru HK280 în portbagaj. N-ai tot timpul posibilitatea să schimbi anvelopa și poate chiar nu ai roată de rezervă, dar poți să remediezi problema anvelopei cu un compresor. Măcar până ajungi la destinație și poți să-i dai atenția cuvenită. Compresorul te ajută să economisești timp și efort. Mai mult decât atât, poți umfla și alte tipuri de anvelope ( ex. bicicletă, mingi, etc).

Proiector auto

Faci multe drumuri în zone montane, accidentate sau pe vreme rea? Dacă da, îți recomandăm un proiector LED care poate să îți lumineze suplimentar drumul așa încât să vezi detaliile necesare unui șofat atent. Poți să folosești un model adecvat mașinii tale, pentru că avem o gamă variată iar prețurile sunt chiar accesibile. Ce e foarte practic e ca lumina lor e una rece si nu exista riscul sa adormi la volan. Te ține treaz si vigilent.

Suport de telefon                              

De câte ori te-ai urcat la volan cu telefonul în mâna, ai vorbit câteva minute și apoi n-ai mai știut unde l-ai pus?  De multe ori și nu ești singurul. Tocmai de asta îți trebuie un suport magnetic, stabil și elegant care să țină și telefonul și tableta când e nevoie.

Alimentator universal

Îl poți folosi atât când ești în mașină cât și când ești acasă. Un singur alimentator universal pentru toate gadget-urile tale, nu câte un alimentator/încărcător pentru fiecare în parte. Alimentatorul are 8 mufe diferite pentru alimentare, cablu de alimentare la priză și cablu de alimentare la 12V pentru bricheta mașinii. Adică are tot ce-ți trebuie. Adio bătaie de cap.

Gadget-uri practice

Acum că am trecut în revistă cele mai practice gadget-uri auto, sigur ți-ai dat seama că îți trebuie câte ceva, ca să-ți faci viața la volan mai ușoară, mai sigură și mai frumoasă. Șofatul poate fi o plăcere, nu o corvoadă cum se întâmplă uneori. În magazinul nostru online găsești zeci de gadget-uri pentru șoferi, așa că ai de unde alege exact ce-ți trebuie.

Orice te-ai decis să-ți cumperi, noi suntem pe recepție. Contactează-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!) dacă ai întrebări sau dacă vrei să comanzi produsele menționate. Te așteptăm!

Pareri

pareri