Să alegi cea mai bună cameră auto oglindă dintr-un portofoliu generos nu e treabă ușoară. Însă merită efortul dacă este de ajutor clienților noștri. Vă detaliem criteriile de selecție, vă spunem ce model a luat nota cea mai mare și vă propunem modele mai accesibile, în caz că e nevoie.

Iată care au fost criteriile care ne-au ajutat să alegem:

  • Să aibă filmare Full HD la camera oglindă (față)
  • Să aibă filmare simultană față / spate
  • Să aibă un unghi de filmare generos, așa încât să puteți filma ambele sensuri de mers și trotuarele
  • Să aibă funcții practice așa încât să vă ușureze viața în trafic și în parcare
  • Ecranul să fie suficient de mare așa încâ să puteți vedea lejer chiar pe cameră tot ce ați filmat
  • Să aibă touchscreen așa încât camera să poată fi manevrată cu ușurință (opțional)
  • Pretul să fie unul decent 

 

Modelul care a obținut cele mai mari note la toate criteriile este Camera Auto Oglindă Full HD Touch ecran 7 inch SM700

O alegere bună la preț decent

Camera de față a acestui model are filmare Full HD, adică vă asigură o filmare clară din trafic pe care o puteți folosi ca dovadă în caz de incident. Are filmare simultană față / spate – se livrează la pachet cu o cameră de spate. Astfel filmați orice se petrece în trafic și puteți reconstitui orice posibil eveniment. Unghiul de filmare al camerei oglindă este de 170 grade, suficient cât să acopere ambele sensuri de mers și trotuarele. Veți fi astfel la curent cu tot ce se petrece în trafic și veți putea lua la timp decizii care să vă salveze viața și care să evite avarierea în vreun fel a mașinilor. Ecranul este de 7 inch și are touchscreen așa încât să o puteți folosi cu ușurință.

Funcții practice la camera oglindă

Funcțiile pe care le are camera sunt urmatoarele: funcție G-sensor, înregistrare în buclă, funcție playback, funcție blocare filmare, mod parcare, înregistrează simultan cu ambele camere (față și spate). Funcția G-sensor se declanșează în caz de impact și orice se filmeaza în acel moment devine filmare martor care nu se șterge automat de pe cardul camerei. Înregistrarea filmărilor pe card se face în buclă așa încât să nu vă consume resurse în mod inutil. Aveți mereu pe card cele mai noi filmări, plus filmările de tip martor. Vedeți pe cameră ceea ce ați filmat datorită ecranului generos și funcției playback. Are și mod parcare – în caz de impact sau avarie camera pornește automat dacă este alimentată la bricheta mașinii.

Vă faceți probleme că nu veți reuși să montați camera oglindă și camera de spate? Avem un film care vă arată totul pas cu pas. Nu e necesar sa fiți tehnicieni ca să reușiți și nici nu trebuie să cereți ajutorul cuiva.

Câteva recomandări

Dacă bugetul este mai mic dar vreți totuși o cameră auto oglindă înseamnă ca puteți opta pentru un model cu rezoluție HD, puteți renunța la touchscreen sau puteți opta pentru un model cu ecran mai mic – dar suficient de mare pentru ce vă trebuie. Jonglând cu aceste criterii puteți găsi modelul dorit la preț mai mic. 

Noi vă propunem ca variantă accesibilă modelul SM 540. Are rezoluție Full HD, unghi de 170 grade și o mulțime de funcții utile. Singurul compromis pe care l-ați face ar fi la dimensiunea ecranului 4.3 inch, care este una decentă.

Vă invităm să aruncați o privire în magazinul nostru onlineNe puteți apela oricând pentru comandă sau consiliere prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook

Ultima actualizare 21 nov. 2018         

Pareri

pareri