Supravegherea locuinţelor sau a spaţiilor comerciale a devenit o necesitate, mai ales în ultima vreme. Ne dorim să fim în siguranţă alături de cei dragi şi bunurile pe care le deţinem (locuinţe, maşini, birouri, depozite, spaţii comerciale, etc.) şi din această cauza suntem dispuşi să facem o investiţie. Până acum câţiva ani era tare costisitor instalezi un sistem de securitate. Camerele costau mult şi nu erau foarte performante iar instalarea se făcea numai cu ajutorul unui tehnician, etc. Dar acum nu se mai pune problema aşa există camere performante cu infraroșu.

Infraroşu la Camere IP wireless

Chiar şi cele mai performante camere IP wireless cu infraroşu se pot achiziţiona la preţuri accesibile. Sunt uşor de folosit şi de instalat – practic urmezi instrucţiunile dintr-un ghid şi nu te mai costă nimic această etapă de lucru. În plus, supravegherea cu infraroşu îţi permite să obţii filmări de calitate şi noaptea, atunci când există un risc mai mare de a fi jefuit. Celelalte camere care nu au infraroşu filmează la calitate bună numai ziua dar noaptea nu-ţi mai sunt de mare folos. Nu poţi să identifici o persoană în caz de nevoie şi să predai filmarea la poliţie.

E bine de ştiut că LED-urile infraroşu emit o lumină pe care ochiul omenesc n-o percepe. Asta înseamnă că poţi avea camera de supraveghere îndreptată către un infractor, să-l filmezi clar, iar el să nu vadă că e filmat. Este o tehnologie care te pune în mare avantaj în astfel de situaţii. Aceste LED-uri infraroşu pornesc singure la lăsarea serii datorită faptului că în spaţiul lor de dispunere există un senzor care este sensibil la intensitatea luminoasă. Adică nu e necesar ca pe inserat să mergi să porneşti manual LED-urile.

De reţinut

Lentila unei camere de supraveghere poate să fie fixă sau varifocală. Poţi să obţii filmări de calitate şi în cazul supravegherii cu camere cu lentilă fixă. Dar mai interesante sunt lentilele varifocale. Acestea îţi permit să faci diverse reglaje (unghi, distanţă, focalizare) aşa încât să filmezi tot ce-ţi doreşti cu lux de amănunte.

Atunci când vrei să-ţi cumperi o camera de exterior e important că aceasta să aibă clasă de protecţie IP66. Adică să aibă o carcasă de metal rezistentă la lovituri şi la condiţii meteo nefavorabile. Astfel praful, vântul, ploaia, ninsoarea nu mai au cum să afecteze camera şi modul său de filmare. O poţi lăsa fără probleme ani de zile în acelaşi amplasament.

În concluzie: merită să ai o cameră cu infraroșu

În acest moment în magazinul nostru online găseşti camere IP wireless de interior, cu lentilă fixă şi cu infraroșu. Adică ai tot ce-ţi trebuie pentru a-ţi supraveghea locuinţa sau firma, la bună calitate şi la preţuri accesibile. Produsele au garanţie 1 an, se montează uşor şi îţi oferim suport tehnic dacă vei avea nevoie. Cel mai probabil nu vei avea, pentru că lucrurile sunt foarte simple chiar şi pentru cineva care nu este obişnuit cu gadget-urile. Hai să te convingi!

Pareri

pareri