Puțini șoferi mai ies azi în trafic fără carkit-uri care sunt necesare unei călătorii civilizate. Sunt dispozitive de mici dimensiuni dar au o mulțime de funcții practice. Despre acestea urmează să detaliem în rândurile următoare, așa încât să înțelegeți utilitatea dispozitivului. Și că e musai să aveți și voi așa ceva. Sunt mai multe modele disponibile în magazinul nostru online, așa că aveți din ce alege.

Apeluri telefonice legale în timp ce conduci mașina

Atunci când faci călătorii lungi la volan, dar nu numai, e imposibil să nu-ți sune telefonul mobil. Și, după cum știi, vorbitul la telefon e prilej de amendă. Poți pierde puncte și buzunarul rămâne simțitor mai ușor după ce plătești amenda. E clar că nu vrei așa ceva. Însă, legea nu interzice folosirea dispozitivelor ajutătoare, atâta vreme cât tu ai atenția concentrată la șofat. Iată deci, cât de util este un car kit bluetooth – preiei și inițiezi apeluri în timp ce ai mâinile pe volan, regulamentar. Conectezi telefonul la car kit via bluetooth și gata! Ai scăpat de riscuri.

Propriul post de radio datorită funcției de modulator FM

Funcția de modulator FM îți permite să ai un mic post de radio chiar în mașina ta. Funcționează pe frecvența 87.5-108 MHz și trebuie setat o singură dată. Poți pune muzică de pe o mulțime de dispozitive pe care le ai cu tine. Adică nu numai că ai un post de radio ci și o arhivă mobilă cu muzica preferată, de exemplu. Sau orice alt fișier care îți place – poate un audio book cu informații necesare la muncă sau la școală.

Adio căști enervante și cabluri incomode!

Dacă ai folosit căști până acum în timpul șofatului știi exact cât de incomode sunt. Cu un car kit la îndemână poți renunța la ele. Vorbești în mașină (habitaclu) și carkit-ul captează și transmite sunetul. Nu mai e nevoie să te chinui. Ai mobilitate maximă, așa cum ți-ai dorit mereu.

Port USB, SD și alte facilități

Ai strâns o mulțime de fișiere audio pe stick USB sau card SD și n-ai avut până acum posibilitatea să le asculți în mașină? Iată, cu un car kit se rezolva și acest aspect, pentru că are porturi USB și SD. Mai mult decât atât, car kit-ul nu are nevoie de încărcare de la bricheta mașinii – o ai liberă pentru telefon sau alte echipamente. De asemenea, toate modelele de carkit-uri din portofoliul nostru se livrează cu telecomandă.

Carkit-uri cu funcții specifice în magazinul nostru

Așadar, majoritatea carkit-urilor au funcțiile menționate mai sus. Dar mai sunt și unele care, pe lângă acestea, au functionalități specifice.  

  • Car Kit-ul fără fire Hands Free – are un asistent audio care îți comunică ce număr te apelează.
  • Car Kit Bluetooth cu Braț Lung – are brațul de fixare mai lung decât alte modele, așa încât dispozitivul se află mai aproape de tine. Astfel discuțiile telefonice vor avea o claritate mai bună.
  • Car Kit Bluetooth de Parasolar – acest model se fixează pe parasolar. Distanța dintre tine și dispozitiv este minimă. Este un amplasament comod care asigură conversații telefonice clare.
  • Car Kit Bluetooth Dual USB590 – îți permite să încarci telefonul sau tableta în siguranță. Il conectezi la brichetă via USB.
  • Car Kit Bluetooth Dual USB02 – are două porturi USB așa încât poți să asculți muzică și să încarci telefonul în același timp.
  • Car Kit Bluetooth Dual USB03 – poți să încarci două dispozitive în același timp și beneficiezi de afisaj cu LED-uri. Model ideal dacă circuli mult noaptea.

Iată câte oportunități de valorificat pentru tine. Beneficiezi la toate de un pachet de funcții de bază descrise mai sus, iar alegerea o faci după funcțiile specifice. Ce poate fi mai simplu? Hai să vezi mai multe detalii tehnice la fiecare, în magazinul nostru online. Acolo vei găsi și aparate de radio cu funcții de car kit. Toate la prețuri accesibile, pentru ca oricine dorește, să beneficieze de tehnologie. Și nu-s deloc de neglijat bonusurile cu care se livrează fiecare model.

 

Pareri

pareri