AM sau after market reprezintă orice piesă care nu poartă logo-ul constructorului auto. Aceasta este, însă, omologată de organismele internaționale pentru a fi comercializate și oferă un nivel de siguranță ridicat. Un radio after market pentru mașină poate reprezenta o soluție modernă și accesibilă pentru nevoile curente. Este aparat de radio, player, car kit Bluetooth. Îți poți lua muzica de pe o mulțime de dispozitive instantaneu. Merită să-l ai!

 

Ai nevoie de o schimbare

Indiferent ce model de mașină ai avea, după câțiva ani vei simți nevoia să schimbi aparatul radio, player-ul, etc. cu ceva mai modern. De exemplu, ți-ai cumpărat mașina cu CD-player. Nu s-a stricat în câțiva ani de funcționare, dar e depășit tehnic. Când toată lumea ascultă muzică de pe stick USB tu încă mai stai cu vraful de CD-uri cu muzica preferată! Nu e chiar o postură confortabilă, mai ales când ai în mașină un prieten vechi care îți servește replica “ai rămas în urmă, băi prietene!”

Cu așa impuls, mai că dai click în primul magazin online să-ți cumperi un casetofon/player/car kit foarte modern. Însă, dacă stai puțin și te documentezi, cautând să vezi ce opțiuni ai, îți dai seama că povestea nu e chiar așa de simplă și nici forumurile de specialitate nu prea o lămuresc. Că există câte un forum pentru fiecare marcă auto descoperi foarte repede și fiecare susține ce-i servește mai bine propriile interese.

 

BINE DE ȘTIUT

Ca majoritatea dintre noi, și șoferii caută tot felul de scurtături atunci când sunt la volan. Comenzile de pe volan sunt la îndemână dar trebuie să recunoaștem că se întâmplă rar să apelezi la ele. Este explicabil ca atunci când iei un echipament din fabricație al mașinii, conceput pentru nevoi foarte exacte și-l înlocuiești cu unul after market, să apară incompatibilități sau anumite comenzi să nu mai funcționeze (în cazul de față cele de pe volan).

Merită să-ți iei astfel de radio after market chiar dacă nu mai ai comenzi pe volan? Cu siguranță da, renunți la puține dar primești multe funcții care îți sunt de folos zi de zi. Anumite mărci auto folosesc niște adaptoare speciale. Lucru bun și folositor! Problema e că acest adaptor costă uneori chiar și de 3 ori mai mult decât echipamentul audio modern pe care tocmai ți l-ai instalat.

S-ar putea ca după multe dificultăți tehnice, incompatibilități și improvizații să recurgi la schimbarea întregii instalații audio. Stai puțin și gândește-te: costurile sunt mari.

 

Radio De Mașină Cu Bluetooth și Car Kit

 

 

Recomandarea noastră, dacă nu ești un expert în domeniu, este să te împaci cu comenzile clasice ale echipamentului audio. Unele au telecomandă, așa că o poți ține la îndemână fără să mai simți lipsa comenzilor de pe volan.

 

CE ÎNSEAMNĂ UN RADIO AFTER MARKET CARE OFERĂ MULTE?

Așa ne-am exprimat mai sus iar acum e momentul să detaliem de ce merită cumpărate astfel de gadget-uri:

  • Sunt aparate de radio FM, mp3 playere și interfață pentru telefon.
  • Se folosesc direct sau prin telecomandă.
  • Au microfon încorporat și bluetooth așa ca se folosesc și pe post de hands free.
  • Calitatea sunetului satisface un utilizator exigent.
  • Acceptă formate audio variate (mp3, wav, wma).
  • Au conectivitate multiplă: USB, SD card, Bluetooth.

 

Pentru mai multe accesorii auto care îți vor spori siguranța la volan, vizitează acum magazinul nostru de gadgeturi și profită de ofertele Supermișto pe care le punem la dispoziție.

 

Pareri

pareri