Orice șofer responsabil, cu respect pentru siguranța lui și a celorlalți, știe că un car kit bluetooth este un accesoriu extrem de util in trafic. Mai ales în cazul în care petrece mult timp vorbind la telefonul mobil.

 

Ai nevoie de un car kit bluetooth

  • Fie că ești un om de afaceri al cărui telefon mobil nu încetează să sune și vorbești minute în șir la telefon atunci când te afli în trafic.
  • Fie că pur și simplu îți place să fii prevăzător în cazul în care primești un apel important.
  • Fie pentru că îți place să asculți muzică fără să te încurci în firele căștilor atunci când conduci

Mai ales că, potrivit noului cod rutier, amenzile pentru persoanele surprinse vorbind la telefon în timpul condusului pot ajunge la 300 de lei.

Argumente

Foarte practic și ușor de folosit, un car kit bluetooth te scapă de cabluri și butoane inutile. Îl poți conecta cu ușurință la telefonul mobil dacă îți dorești să porți o conversație importantă în timp ce mergi cu mașina. Poți să-l folosești și dacă vrei să asculți muzică.

Cu un design modern și dimensiuni reduse, dispozitivul car kit bluetooth este foarte elegant și se potrivește oricărei mașini. Este echipat cu bluetooth și are microfon încorporat, așa că poți iniția și primi apeluri. În momentul în care primești un apel, robotul te anunță verbal cine te apelează. Nu va fi nevoie să îți iei mâinile de pe volan sau să te uiți în telefon.

Muzica la îndemână

Dispozitivul car kit bluetooth este echipat și cu modulator FM. Primește semnale audio de la diverse surse. Poate prinde chiar și frecvențe radio între 87,5 și 108 MHz. Aceasta înseamnă că poți asculta liniștit ultimele știri ale zilei în timp ce ești atent la drum. Sau că poți asculta cele mai noi melodii apărute, difuzate pe posturile de radio.

Toate dispozitivele car kit bluetooth din oferta supermisto.ro beneficiază de port USB. Pot fi folosite ca mp3 player în mașină prin atașarea unui stick USB cu melodiile preferate sau prin conectarea directa la telefon. În plus, au și un port SD, poți introduce cardul micro SD pe care ai stocată muzica preferată și s-o asculți atunci când conduci. Poți seta volumul, poți pune pauză sau poți opri muzica/apelul oricând dorești.

Dispozitivul se montează în bricheta mașinii. Este alimentat în permanență cu energie și este însoțit de o telecomandă. Cu ajutorul ei ai acces ușor la toate funcțiile sale.

 

 

Pareri

pareri