Siguranța este importantă, fie că e vorba de siguranța personală, fie că e vorba de siguranța casei și a bunurilor. E necesar să te dotezi cu acele gadget-uri care chiar te ajută să te protejezi și să păstrezi ceea ce ai. Pornind de la această nevoie de fiecare zi, îți propunem 3 gadget-uri care să o împlinească. Am luat în calcul funcțiile practice pe care le au aceste gadget-uri, prețurile cât mai accesibile cu putință și modul lor de asociere. Iată despre ce e vorba.

Cameră IP

Camerele IP sunt foarte practice, accesibile și gama de modele este atât de diversă încât nu se poate să nu găsești exact ce-ți trebuie. Poți să supraveghezi  orice. Apartamente, case, curți, firme, depozite, etc. În funcție de nevoia ta specifică alegi și . Sunt de mici dimensiuni, se montează ușor – nu-ți trebuie tehnician și se folosesc foarte ușor.

Sunt modele de interior, de exterior, cu o mulțime de forme și utilizări. Unele sunt făcute special pentru , altele se amplasează cu succes în , altele sunt pentru . Avem chiar și modele adecvate pentru , unde nu ajungi decât foarte rar. Indiferent de modelul ales, poți să vezi în timp real ceea ce filmează camera în locul în care ai amplasat-o. Este sigură, ușor de accesat pentru tine și de mare folos. Camera îți trimite chiar și avertizări în caz că filmează ceva suspect așa încât tu să poți lua decizii corecte pentru protecția bunurilor tale și chiar pentru protecția ta și a familiei tale.

Alarmă Smart WiFi

Uite un gadget care te aduce în secolul 21 și care poate face din casa ta o casă cu adevărat inteligentă. Este un . Se poate interconecta cu alte gadget-uri și o mulțime de senzori suplimentari așa încât casa ta să fie protejată de hoți dar și de orice alte risc – incendiu, inundație, emisie de gaze, etc. Cu adevărat te ajută să fii în siguranță la tine acasă. O să spui că e cam scump. Crede-ne, merită fiecare bănuț! Siguranța ta, a familiei și a bunurilor voastre este neprețuită. Are senzor infraroșu pasiv (PIR) care detectează orice mișcare și senzor electromangnetic ușă-fereastră care transmite semnalele de alarmă via Wifi catre Hub. Uite aici mai multe detalii tehnice despre acest kit modern de alarmare.  

Sonerie digitală cu ecran color

Ți-ar plăcea ca atunci când sună cineva la ușă să nu mai fie nevoie să te holbezi pe vizor? Dincolo de disconfortul de a privi printr-un spațiu îngust, nici nu vezi prea bine cine e la ușă. Și asta înseamnă să-ți asumi riscul de a deschide cui nu trebuie. De câte ori nu s-a întâmplat ca tocmai hoțul să sune la ușă. Ca să fie sigur că nu cumva ești acasă. Uite de ce îți recomandăm o cu ecran color. Vezi exact cine sună la ușă și dacă e cazul să-i deschizi.

Din exterior pare un vizor normal, nu atrage atenția cu nimic. Dar în interior te ajută pe tine să ai o viață mai ușoară și mai sigură. Sau poți să folosești o . Dacă e cineva cunoscut sau așteptat îi dai drumul la ușă fără să te mai deplasezi până acolo. Cu adevărat comod și sigur. Adio sonerie clasică!

În concluzie

Acum că ai parcurs aceste rânduri ai înțeles ce poți face în privința siguranței. Camera IP te ajută să vezi tot ce se petrece la tine acasă indiferent unde te afli. Kit-ul de alarmare te anunță în caz de efracție dar e și pasul 1 în cazul în care vrei să-ți transformi casa în Smart Home. Iar soneriile, indiferent de modelul ales, te vor ajuta să știi exact cine e la ușă și dacă e cazul să-i deschizi. Practic, cu aceste gadget-uri nu lași nimic nesupravegheat. Minimizezi riscul, crești siguranța!

Dacă te-am convins că merită să le ai și tu, le poți comanda foarte simplu din . Dacă ai nevoie de informații suplimentare, contactează-ne  prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook. Te așteptăm.

Pareri

pareri