Siguranța casei în care locuiești este fundamentală. Dacă nu te simți în siguranță în casa ta înseamnă că nici confortabilă și utilă n-o vei găsi. Vrei să locuiești într-un cartier sigur, bine păzit, cu oameni civilizați și să găsești metode prin care să descurajezi orice plan de intrare prin efracție. O variantă este să instalezi camere de supraveghere în locație și să știi tot ce se petrece. O altă variantă, pe care e posibil s-o găsești mai la îndemână, este alarma smart. Se instalează și se utilizează chiar mai simplu decât camerele IP și poate reprezenta primul pas spre realizarea unui Smart Home.

O casă a viitorului în care toate echipamentele casnice dotate cu wireless să lucreze împreună pentru siguranța și confortul tău (aer condiționat, mașină de spălat, etc.). Tehnologia există, depinde de fiecare persoană în parte cum o asimilează. Cu alte cuvinte, vă propunem un gadget cu adevărat revoluționar.

Unitatea centrală a alarmei Smart (HUB-ul)

Înainte de toate, alarma Smart are un HUB, adică o unitate centrală. Aceasta procesează informațiile primite de la celelalte componente și emite alarmarea posesorului. Acest HUB este chiar mai important decât pare, pentru că el suportă și completări ulterioare. Adică, e exact ca atunci când faci un upgrade la computer. Îi pui o componentă noua și-l faci mai puternic și mai eficient. Poți să adaugi ulterior HUB-ului senzori de fum, de apă, de gaz, etc. În felul acesta poți preîntâmpina o mulțime de probleme casnice. Oricât de atent și oricât de bun gospodar ai fi, se întâmplă uneori și inundații, incendii, incidente casnice diverse. De ce să nu-ți păstrezi casa în siguranță 110% dacă tehnologia îți e la îndemână?

Alarma Smart și senzorii din pachetul de bază

Alarma vine cu senzor PIR și cu senzor electromagnetic. Ei au funcții similare cu camerele de supraveghere. Senzorul PIR sau Senzorul Infraroșu Pasiv detectează orice prezență în raza sa de funcționare și transmite informația către HUB via Wi-Fi.

Senzorul electromagnetic Wi-Fi ușă-fereastră semnalează prezența unei persoane care vrea să-ți intre în casă pe fereastră sau pe ușă în așa fel încât s-o poți surprinde în flagrant. Practic, acești senzori te avertizează de orice mișcă pe proprietatea ta (apartament, casă la curte, firmă, etc.).

Ca să fie totul și mai simplu

Alarma are o telecomandă așa încât să o poți utiliza cu ușurință și se livrează cu o aplicație de pus pe telefon (Android și iOS) așa încât să recepționezi alarmele emise oriunde te-ai afla. Utilizarea sa este intuitivă. Ne place să credem că și un copil o poate folosi la capacitate maximă, Totuși, alarma are ghid de folosire și montaj. De asemenea, în pachet are și alimentator USB.

Designul tuturor componentelor este unul modern și discret. E puțin probabil să-și dea cineva seama că ai în casă un sistem modern și performant de alarmare. Poți să folosești acest model de alarmă Smart chiar și dacă ai o casă mare. Poate supraveghea spații și de 100 m (fără obstacole) pentru siguranța și confortul tău. E îmbucurător să vedem că românii sunt foarte receptivi la tehnologiile performante. Ei fac deja primii pași în implementarea lor în case smart în adevăratul sens al cuvântului.

O invitație pentru tine

În magazinul nostru online avem mai multe modele de camere de supraveghere de alarme smart și sonerii. Orice variantă de supraveghere și alarmare ai alege pentru casa ta, noi suntem pe recepție și avem soluții pentru tine.

Contactează-ne prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!) dacă ai întrebări sau dacă vrei să comanzi produsele menționate. Te așteptăm!

Pareri

pareri