De când cu pandemia, e multă lume care stă in majoritatea timpului acasă și a înțeles cât de importantă este siguranța domiciliului, a celor dragi și a bunurilor pe care le dețin. Tocmai de asta au și crescut vânzările la echipamente de supraveghere de genul camerelor IP. Pentru că e un subiect de interes, vrem să vă dăm o mână de ajutor, ca să puteți alege mai bine. În blogul nostru mai găsiți și alte articole de interes despre cum să le montați, utilizări neobișnuite, carduri potrivite și multe altele. 

 

Care sunt cele mai importante caracteristici ale camerei IP de interior?

  • O imagine bună: nu are rost să puneți o cameră în casă dacă filmările sunt granulate sau neclare. Căutați cel puțin o rezoluție HD (senzor 1080p sau un senzor de 2 megapixeli) și posibilitatea de a transmite în flux live către smartphone sau computer.
  • Înregistrare / alerte activate prin mișcare: Camerele de interior pot fi setate pentru a înregistra continuu sau când detectează mișcare în spațiul alocat. În ambele cazuri, ar trebui să trimită o alertă, astfel încât să fiți la curent cu orice problemă potențială.
  • Stocare accesibilă: o cameră poate înregistra în cloud sau în spațiul de stocare local pe un card micro SD. Cu ambele opțiuni, asigurați-vă că puteți accesa cu ușurință filmările pentru a vizualiza evenimentele în timp real sau după aceea.
  • Un obiectiv cu unghi larg sau capacitate panoramică sau capacitate de rotire: o cameră de interior cu obiectiv cu unghi larg vă permite să vedeți mai mult din casa dvs. cu un singur dispozitiv. Alternativ, o cameră cu funcții de panoramare și rotire obține un rezultat similar.
  • Vorbire bidirecțională: un microfon și un difuzor încorporat vă permite să purtați o conversație cu cineva de acasă. Acest lucru este util pentru a speria un spărgător fără a-l confrunta sau pentru a vorbi cu cineva din familie.Care sunt cele mai importante caracteristici ale camerei IP de exterior?

  • Videoclip de înaltă definiție: Camerele de exterior ar trebui să poată înregistra în format Full HD sau mai mare pentru a asigura videoclipuri clare, precum și transmiterea în direct pe smartphone sau computer.
  • Înregistrare / alerte de mișcare: o cameră de exterior ar trebui să înregistreze imediat ce detectează mișcarea și să trimită o alertă. Dacă poate înregistra 24/7, ar trebui să trimită o alertă de fiecare dată când vede mișcare pe proprietatea dvs.
  • Spațiu de stocare accesibil: indiferent dacă utilizați spațiu de stocare în cloud sau spațiu de stocare local, asigurați-vă că puteți vizualiza cu ușurință filmările în timp ce sunt înregistrate sau după aceea.
  • Vizibilitate nocturnă (night vision): această caracteristică utilizează tehnologia cu infraroșu pentru a permite camerei să vadă ce se întâmplă chiar și atunci când este întuneric afară. Căutați o rază de acțiune de cel puțin 10-15m. Unele camere includ proiectoare sau spoturi încorporate care produc imagini color în timpul nopții, în comparație cu imaginile alb-negru produse de tehnologia night vision.
  • Detectarea sunetului: oferă un element suplimentar de securitate, deoarece poate declanșa o înregistrare chiar înainte să vadă ceva camera. Detectoarele de sunet pot sesiza zgomote obișnuite, cum ar fi spargerea sticlei, lătratul unui câine sau zgomotele tomberoanelor de gunoi.

Suntem gata să vă ajutăm

În magazinul nostru online sunt disponibile modele diverse, atat de interior cât si de exterior. Dacă vreți o cameră dar nu știți exact ce vi s-ar potrivi, un tehnician va fi la dispoziția dvs. pentru consiliere gratuită. Oferim garanție, livrare rapidă și sigură, instrucțiuni de folosire și montaj. În plus, în blogul nostru găsiți o mulțime de informații practice. Vă așteptăm! 

Pareri

pareri