Supravegherea video tinde să fie un subiect destul de controversat. Echilibrul dintre problemele de confidențialitate și protejarea locului de muncă trebuie luat în considerare atunci când decideți să instalați camere de securitate pentru firmele dvs.

Statisticile arată, totuși, că supravegherea crește siguranța nu numai a bunurilor dvs. din firmă, cum ar fi produsele, tehnologia, clădirile și serverele, ci și a angajaților și cliențiilor dvs. împotriva amenințărilor interne și externe.

 

De ce este necesară supravegherea 24/7

Majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii nu au resurse financiare pentru a angaja personal de securitate cu normă întreagă pentru a proteja proprietățile, tehnologia și bunurile din cadrul companiei, astfel încât instalarea unui sistem de supraveghere de înaltă calitate poate ajuta enorm.

Există o multitudine de motive pentru care ar putea fi necesare camere de supraveghere care depășesc cu mult motivul evident al furtului de magazine. Iată câteva pe care veți dori să le luați în considerare.  



Reduceți furtul și vandalismul

Unul dintre primele lucruri pe care proprietarii de afaceri le iau în considerare atunci când se gândesc la un sistem de supraveghere este descurajarea infractorilor de la intrarea în proprietate și vătămarea sau furtul bunurilor care sunt esențiale pentru buna funcționare a organizației. Potrivit unui studiu recent realizat, multe întreprinderi mici pierd sume mari de bani anual din cauza unor factori precum vandalism, intrări prin efracție și furt.

Simpla vedere a sistemului de supraveghere poate fi suficientă pentru ca un infractor să treacă la o țintă mai ușoară. Știind că fața lor poate fi recunoscută poate fi un mare factor de descurajare pentru mulți infractori.

 

Descurajează furtul și hărțuirea la locul de muncă

Potrivit unui studiu online, „furtul angajaților nu este o chestiune de dacă, ci de cât de des”. Peste 95% din companiile evaluate au experimentat furtul angajaților. Indiferent dacă aceste furturi sunt mari sau mici, ele pot provoca pierderi de peste 5% anual. Faceți calculele pentru compania dvs.!

Supravegherea poate fi un factor de descurajare excelent pentru angajații care au tendințe violente sau de hărțuire. Hărțuirea este mult mai puțin probabilă dacă toată lumea din firmă știe că este supravegheată și înregistrată.

 

Zone securizate sensibile

Punctele de intrare, casele de marcat și camerele serverului pot fi unele dintre domeniile mai sensibile ale afacerii dvs. În timp ce majoritatea organizațiilor își plasează camerele de supraveghere pentru a monitoriza punctele de acces, ar trebui să ia în considerare plasarea acestora deasupra caselor de marcat de și la intrarea in camerele de servere atât pentru angajați cât și pentru clienți.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere vă puteți asigura, de asemenea, că sunt respectate protocoalele de conformitate obligatorii, cum ar fi cele cerute de regulamentul european.

 

Sunteți asistați în soluționarea litigiilor sau a accidentelor

Dacă afacerea dvs. a fost vreodată implicată într-un accident la locul de muncă sau într-un proces de alunecare și cădere, știți că dovezile video pot fi extrem de utile pentru a informa echipele juridice exact despre ce s-a întâmplat. Camerele bine amplasate pot ajuta la rezolvarea multor dispute înainte de a ajunge chiar la sistemul judiciar.

 

Reduceți costurile asigurărilor

În funcție de domeniul dvs. de activitate și de furnizorul de asigurări, este posibil să fiți eligibil pentru reducere sau prime pentru a avea un sistem de securitate de înaltă calitate. Multe companii de asigurări vor oferi tarife reduse de asigurare de răspundere companiilor care au instalate camere de supraveghere. Contactați agentul de asigurări pentru a vedea dacă vă veți califica.

 

Dacă oricare dintre aceste motive rezonează cu dvs. sau cu compania dvs., contactați-ne pentru o estimare gratuită, pentru a vă face afacerea mai sigură.

 

Pareri

pareri