Pe durata anului 2018 aceste produse au fost cele mai vândute și cele mai apreciate de către clienții noștri pentru că au fost accesibile, utile, practice în viața de zi cu zi și în călătorii. Iată ce ar merita să-ți cumperi și tu.

Cameră Auto Oglindă Full HD Touch ecran 7 inch SM700

Pentru acei șoferi care își doresc calitate maximă pentru produsele pe care le au pe mașină, s-a dovedit ideală. Are filmare Full HD, touchscreen generos de 7 inch și o mulțime de funcții practice. Poți să vezi ce-ai filmat direct pe cameră, să parchezi cu linii de ghidaj, să economisești resurse cu filmarea în buclă. Iar filmarea simultană față/spate vine să completeze cu detalii orice situație din trafic.

Cameră Auto HD cu 3 Camere

 s-a dovedit ideal atât pentru șoferii profesioniști cât și pentru cei amatori. Faptul că filmează în față, în spate și în habitaclu e de mare ajutor. Filmarea spate și habitaclu este alternativă, dar poți alege ce filmezi în funcție de situație. Filmarea e clară iar ecranul de 4 inch și funcția playback îți permite să vezi pe cameră tot ce-ai filmat. Unghiul de filmare este de 140 grade și ajută foarte mult în trafic.

Cameră IP Wireless cu filmare HD SM6203

Mai poate cineva să stea fără camere de supraveghere acasă sau la firmă? Nici vorbă! Acest model de se montează ușor – nu trebuie să fii tehnician, se setează după instrucțiuni și filmează clar zi și noapte orice se petrece în raza ei de acțiune. Are avertizare în caz de incident și, la nevoie, nu trebuie decât să predai filmarea la poliție pentru ca infracțiunea să fie pe deplin dovedită.

Sistem Iluminare LED cu Încărcare Solară, 3 Becuri LED și Lampa Portabila GD-7

Fie că ești acasă și ai o pană de curent, fie că ești în concediu în locuri izolate, un este mai mult decât util. In caz de pană de curent te ajută să nu-ți dai viața peste cap, iar când ești plecat de acasă îți oferă confort și siguranță. În plus, e de mici dimensiuni și poate fi pus chiar și într-o geantă obișnuită sau într-un rucsac. Se încarcă atât de la priză cât și de la panoul solar. Pe lângă lumină, îți încarcă și gadget-urile mici de care nu te poți lipsi.

Cele mai bune produse ale momentului

Acum că am trecut aceste produse în revistă sigur ți-ai adus aminte că și ție îți trebuie câte ceva. Te așteptăm să comanzi ceea ce-ți dorești din . Și nu uita, anunță-ți și prietenii de lucrurile noi pe care le-ai aflat. Ne poți contacta oricând prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook.

Pareri

pareri