Dacă eşti taximetrist sau intenţionezi să devii unul, garantat ai nevoie de o cameră auto! Deşi e un job cool unde interacționezi mereu cu oameni noi și ai un program flexibil, din păcate eşti expus zilnic la riscuri. Aflându-te în permanenţă la volan vei fi la un moment dat martorul unei situaţii deosebite. Sau chiar implicat în accidente ori conflicte cu ceilalţi participanți la trafic.

Suntem de părere că oamenii ar trebui să fie oneşti și că poliţia îşi face treaba corespunzător. Dar ca taximetrist eşti primul interesat în a soluţiona o stare conflictuală cât mai repede și cât mai eficient.

Cum taximetristului îi stă bine cu drumul și permisului de conducere îi stă bine în buzunar, un martor imparțial este nepreţuit. Mereu gata să ”dea o declaraţie”, camera auto este metoda perfectă de a-ți proteja job-ul și interesele personale.

 

Folosește camera auto ca taximetrist

Nu de puţine ori, decizii ale instanţelor de judecată au avut la baza filmări realizate cu camere auto personale. A avea o filmare care să-ți ateste nevinovăţia poate sa te scutească uneori de multe drumuri și cheltuieli inutile.

Chiar și conducătorii de autospeciale aparținând instituţiilor statului, precum Poliţie, Jandarmerie sau Ambulanță, au de multe ori la bordul maşinilor de serviciu camere auto proprietate personală. În cazul în care autovehiculul respectiv nu a fost dotat din fabrică cu un dispozitiv de înregistrare omologat.

Este super mişto să-ţi poţi face treaba fără teama că ar putea apărea o situaţie neplăcută de pe urma căreia să ai de suferit. Mai ales în cazul în care eşti nevinovat. Iar camera auto este singurul mod de a te proteja! Ea este în permanență la dispoziţia ta, nu minte și nu „îşi schimbă declaraţiile”.

 

Echipează-ți maşina cu o cameră auto de calitate !

Într-o situaţie rutieră detaliile si sunetul fac de cele mai multe ori diferența. O filmare video de calitate fiind mult mai concludentă decât una neclară si la o rezoluţie scăzută.

Camera Oglindă Full HD cu touchscreen SM 502CM

 

Camera oglindă îţi va fi de un real folos dacă eşti taximetrist. Nu are nevoie să fie prinsă prin ventuze inestetice care aglomerează inutil bordul și să reducă vizibilitatea. Poate filma atât în fața cât și în spatele autovehiculului în mod simultan. Fără să împiedice cu nimic funcționalitatea unei retrovizoare obişnuite. În plus nu va trebui să îţi faci griji că prezența ei va atrage atenţia nedorită a hoţilor, când lipsești de la maşină. Este mascată ingenios în spaţiul destinat oglinzii retrovizoare.

Ecranul tactil de 5 inch vă permite să porniţi înregistrarea sau să accesaţi setările cu uşurinţă, fără a fi distras de la condus. Posibilitatea filmării în buclă (înlocuirea filmărilor vechi cu cele noi) va scuti spaţiu important din memoria dispozitivului. De asemenea, având capacitatea de a filma într-un unghi de 170 de grade nimic din ceea ce se întîmplă în fața maşinii tale nu va trece neobservat.

 

O altă opțiune la fel de bună ca și cea de mai sus, pentru cine nu vrea ecran Touchscreen și dorește să facă puțină economie ar fi Camera Auto Oglinda Full HD E ACE-SM201.

Noi sperăm că ți-am fost de ajutor și că vei găsi ceea ce cauți în magazinul nostru online, unde avem o gamă largă de camere auto și de camere oglinzi cu filmare simultană.

Pareri

pareri