Sunt mulți șoferi care își doresc o cameră oglindă. Au citit specificațiile tehnice, au văzut că li s-ar potrivi pe mașina pe care o au, sunt foarte încântați de filmarea față/spate simultană pe care camera le-o oferă dar își fac probleme că n-au să poată s-o instaleze singuri.

Pași de urmat când vrei să montezi o cameră oglindă:

Ca să vedeți că e foarte simplă instalarea și ascunderea cablurilor, iată o demonstrație video.

0:09 min Camera se montează peste oglinda mașinii folosind niște benzi elastice

0:18 min Desfaceți chederul de pe stâlp și apoi tapiseria

0:28 min Treceți cablul pe sub tapiserie, apoi pe sub bord până la brichetă

0:51 min Camera spate se cablează tot pe sub tapiserie, se continuă spre lunetă

1:23 min Se trece cablul în haion, desfaceți eleronul și treceți camera

1:37 min Apoi montați la loc eleronul și lipiți camera. Și gata! N-a fost greu, nu-i așa?

Dacă aveți o mașină fără eleron se cablează până deasupra numărului de înmatriculare.

Chiar și atunci când trebuie să faceți ceva pentru prima oară, nu trebuie să porniți de la premisa că nu puteți. Atâția șoferi își montează singuri echipamentele auto. De ce să mai dea bani la tehnicieni și pentru asta? Citiți cu atenție instrucțiunile de montare și utilizare pe care le primiți împreună cu produsul comandat și veți vedea că e foarte simplu. În cazul în care nu v-ați lămurit din prima, pe canalul nostru de Youtube găsiți tot felul de materiale video care vă vin în ajutor, iar aici în blog aflați o mulțime de lucruri practice despre produse și utilizarea lor.

Da, la nevoie ne puteți apela prin telefon 0721 79 79 10 și e-mail cadou@supermisto.ro așa încât să vă consilieze tehnic unul dintre colegii noștri.

Bine de știut

Despre utilitatea camerei oglindă nu mai aducem argumente, pentru că am mai detaliat acest aspect și în alte materiale. Dacă vreți să vedeți ce modele am mai adus în magazinul online vă invităm să le vedeți. Rămânem pe recepție de luni și până vineri în intervalul 10-18, în caz că aveți nevoie de ajutorul nostru.

Ultima actualizare: 12 iunie 2019

Pareri

pareri