Ți-ai instalat camere IP wireless acasă sau la firmă și vrei să vezi imaginile filmate? Dacă da, înseamnă că ai nevoie de aplicația potrivită de vizualizare instalată pe dispozitivul tău (smartphone, tabletă, laptop). Astfel, ai avantajul că vei putea vedea via online ce filmează camerele tale, de oriunde. Cel mai adesea, se folosesc smartphone-urile pentru vizualizarea imaginilor. Motiv pentru care majoritatea aplicațiilor specializate sunt compatibile cu sistemul de operare Android și cu iOS (pentru gadget-urile de la Apple).

 

Însă, mai sunt și situații când vrei să supraveghezi ce filmează camerele de pe calculator sau de pe laptop. Pentru acestea ai nevoie de aplicații compatibile cu Windows. Trebuie să știi că unele aplicații sunt gratuite iar altele nu. În general, dacă ai instalate mai puțin de 4 camere care transmit simultan și folosești un smartphone cu Android, aplicațiile sunt gratuite. Dacă ai mai multe camere sau vrei vizualizare profesională, atunci plătești o sumă relativ mică pentru aplicație.

 

Cum alegi aplicația potrivită?

Desigur că un prim factor de selecție este sistemul de operare pe care îl ai pe gadget-ul de pe care urmează să vizualizezi imaginile transmise de camere. Un alt aspect, amintit și mai sus, este numărul de camere instalate și de la care vrei să vezi imagini simultan. Majoritatea aplicațiilor gestionează 4 camere. Dacă tu ai mai multe, e posibil să ai nevoie de o aplicație profesionistă (care să coste un pic). Mai contează și părerile clientilor. E posibil ca o aplicație să fie mai simplu de utilizat dar să aibă funcții minimale sau să fie un pic mai complicată dar care să-ți ofere mai multe funcții și rapoarte. Depinde foarte mult ce anume te interesează pe tine.
Descarcă aplicațiile de aici: pentru Android, pentru iOS și pentru Windows. Ai grijă la licența acestora precum și la tarif.

 

Bine de știut

Dacă ți-ai cumpărat camere IP din portofoliul nostru, înseamnă că e simplu. Toate folosesc softul 365cam și îl poți instala cu câteva clicuri. Doar să alegi din această pagină versiunea potrivită în funcție de sistemul de operare pe care îl ai. Este gratuit, trebuie doar descărcat și instalat. Dacă ți-ai cumpărat camere IP de la alte firme trebuie să verifici dacă nu cumva producătorul oferă un soft dedicat.

În speranța că te-am ajutat să găsești ceea ce căutai, nu mai rămâne decât să instalezi și să explorezi aplicația aleasă. Nu sunt greu de folosit, dar e posibil să aibă și opțiuni pe care să le descoperi mai târziu.

 

Dacă îți plac gadget-urile și vrei să știi tot ce e nou, hai să vezi ce oferte avem în magazinul nostru online. În blog găsești o mulțime de informații despre produse și cum le poți folosi la potențial maxim. Te-am făcut curios?

Pareri

pareri