Gata, a sosit şi momentul mult aşteptatului weekend cu prietenii la pescuit! Mai ai un pic și te apuci de adunat undițele, făcut geanta, pregătit cortul! O să uiţi de oraş, de serviciu şi îndatoriri! Ei da, o să ai ceva de luptat cu ţânţarii, dar eşti hotărât să le faci faţă. Aşadar, pescuit, gătit în aer liber şi dormit la cort. Ca la 20 de ani! Doar că nu mai ai 20 de ani și ca orice pescar adevărat te pregătești temeinic pentru ca în cele două-trei zile să nu îți lipsească nimic.

 

Așadar, ce trebuie să ai la tine pe lângă lucrurile menționate deja?

 

Pachet de lumini la pescuit

Nici nu s-a crăpat de ziuă bine, înca este întuneric, zgomote necunoscute. Da, chiar ai nevoie de o sursă de lumină pentru ca totul să devină confortabil. În plus, seara ai nevoie de câteva ore de lumină aşa încât să poţi găti, pregăti cortul pentu culcare, să socializezi un pic cu prietenii de undiță. Pentru aceasta, un felinar rezistent la umezeală e numai bun. Luminează 120 de minute garantat şi poate avea fază lungă, scurtă şi intermitentă – după nevoi. E rezistent, fiabil şi uşor de transportat. Nu te poţi lipsi de el în Deltă, la baltă dar nici acasă, când se întâmplă să rămâi fără curent.

Pachet ustensile de bucătărie

Aşa-i că vrei să ştii cât de mare e peştele pe care l-ai prins? Probabil că şi prietenii. Nu de alta dar pescarii sunt renumiţi pentru lăudăroşeniile lor. Pune lucrurile în rânduială cu un cântar de bucătărie care măsoară cantităţi de până la 7 kg. Sau vrei să prinzi ceva mai mare de atât? Oricum, dacă sunteți un grup mai mare, prinde bine cântarul la pregătirea porţiilor adecvate. Mai mult decât atât, ai şi un termometru de bucătărie care îţi spune când borșul de pește e făcut exact cum doreşti. Bineînțeles că vei putea folosi aceste ustensile și când te vei întoarce acasă. Îi vei da soției o mână de ajutor în gospodărie și suntem convinși că ea va aprecia acest lucru.

Muzică pentru pescari

Ce e un pește la grătar fără o melodie de suflet? Când se lasă seara și poveștile încep a fi spuse, e bine să fie acompaniate de muzica ta preferată. Cel mai bun mod de a face asta este să ai la tine o boxă portabilă. Cum alegi una? Ei bine, ai grijă să poată fi conectată prin Bluetooth la telefon/tabletă sau Ipod-ul tau și să aibă port usb. Fii atent și la autonomia bateriei. Găsești câteva boxe cool aici.

Bune de ţinut la îndemână

În vacanţă fiind, ne gândim că vrei să faci şi poze, să încarci telefonul sau tableta şi să te mai uiţi la ştiri sau filme pe Youtube, cum altfel ar mai trece timpul? Uite câteva gadget-uri numai bune pentru astfel de ipostaze: set de lentile pentru poze artistice făcute cu telefonul, o baterie externă, un suport de telefon/tabletă, monopod sau un action cam. Cu astfel de dotări ai toate şansele la o vacanţă reuşită. Când te vei întoarce acasă toate aceste gadget-uri îți vor face viața mai ușoară iar copiii tăi te vor considera un părinte în ton cu moda.

Din magazinul online Supermisto poți să cumperi toate gadget-urile menționate mai sus. Îți vor fi livrate gratuit, primești garanție 1 an și tot suportul de care ai nevoie! Sport la pescuit!

 

 

Pareri

pareri