Eşti gata să pleci în vacanţă sau într-o escapadă de weekend cu prietenii? Gata bagajele? Indiferent unde mergeţi, aveţi nevoie de un oarecare confort. Nu, nu ne referim la locul de dormit, ne referim la confort în privinţa gadget-urilor. Chiar şi pe vârf de munte să fiți, tot aveţi nevoie de muzică, alimentare pentru telefoane sau tablete, etc. Ne gândim că sigur v-aţi propus ceva petreceri, ieşiri originale în natură, filmări şi poze super mișto. Pentru asta aveţi nevoie de ceva dotări şi e bine să le pregătiţi din timp. Haideţi să detaliem.

 

Boxa portabilă, unde să pleci fără ea?

Orice reuniune cu prietenii presupune petrecere, muzică şi distracţie. Ce fel de distracţie e aia dacă muzica nu se aude bine? Ştiţi cu toţii că difuzorul de la telefon nu face faţă şi că voi aveţi urechea fină, de cunoscători. Indiferent ce model de boxă aţi alege din portofoliul existent, ţineţi tare de bluetooth. O să va daţi repede seama că tehnologia face toţi banii. Iar o boxă de genul acesta face treabă bună, având nişte dimensiuni foarte practice. Încape în rucsac sau în geantă fără probleme. Iar când eşti acasă o poţi conecta la laptop, la desktop, etc. Merge chiar si cu echipamente mai vechi cu mufă jack. Prinde bine oriunde şi se asortează cu orice! Asta dacă te preocupă şi partea estetică nu doar cea tehnică.

Powerbank, mereu de mare ajutor!

Telefoanele şi tabletele sunt mari consumatoare de energie. Dacă mai apelezi şi la ţigara electronică e clar că nu poţi pleca nicăieri fără o baterie externă. Şi dacă vrei să mai salvezi şi vreun prieten în nevoie, atunci îţi trebuie o baterie externă care să poată alimenta măcar două gadget-uri simultan. Altfel se va face coadă la bateria ta şi se strică tot cheful. Alege un model cu suficientă capacitate de încărcare dar care să nu fie prea greu în bagaje. O baterie cu 15 000 mAh e mai mult decât suficient şi nu e deloc grea.

Action cam – filmări din toiul aventurii

Ştim că aveţi în plan tot felul de aventuri: drumeţie, escaladă, scufundări, etc. Şi ştiţi şi voi că nu e acelaşi lucru să filmezi totul de pe margine în comparaţie cu ce văd cei din mijlocul aventurii. Tocmai de aia vă trebuie un action cam dotat cu toate accesoriile aşa încât să-l puteţi folosi oriunde doriţi. Apropo, ştiaţi că este extraordinar să sari cu paraşuta şi să filmezi totul? Aşa orice experienţă capătă o valoare deosebită, pentru că fiind filmată o poţi share-ui cu prietenii. Nu-s toate action cam-urile la fel, aşa că ai grijă la ce ştie să facă şi la ce accesorii ţi se livrează odată cu gadget-ul. Altfel rişti să dai mai mulţi bani pe accesorii decât pe action cam.

Prietenii, monopodul și trăznăile

Hai, recunoaşte că te-ai gândit să-ţi iei şi tu un monopod. Altfel cum o să faceţi poze pe vârf de munte cu toată trupa? Pe cine rugaţi să va facă şi vouă o poză că acolo sus n-o să fiţi decât voi. Şi în poză vreţi să fiţi toţi, n-aveţi pe cine să “sacrificaţi”. Aşadar, adaugă încă un gadget în bagaj. O să va fie de mare ajutor braţul telescopic, faptul că îl puteţi roti în ce poziţie doriţi faţă de cameră sau telefon. Are şi telecomandă. Aşa toate pozele vor fi clare, trăznite şi gata să impresioneze… fetele, care ştiu că aţi fost în vacanţă şi aşteaptă “dovezi”.

Setul de lentile pentru poze artistice

În caz că n-ai o camera foto profesionistă dar vrei să faci nişte poze beeeeton, îţi recomandăm un set de lentile pentru efecte artistice. Se potrivesc pe orice telefon cu cameră pe partea superioară şi care nu este mai gros de 1 cm. E chiar un chilipir, pentru că poţi face cu ele şi cu telefonul din dotare nişte poze superbe. Dacă ai “ochi” poţi să faci un ban cinstit. Sursă de finanțare pentru o nouă expediție cu prietenii.

 

Gadget-urile acestea sunt de mici dimensiuni dar sunt foarte practice. Nu-ţi vor încarca bagajele. Te vor ajuta să te bucuri cu adevărat de vacanţa pe care o ai, tu şi trupa de prieteni. Mai mult, le poți cumpăra pe toate dintr-un singur magazin online. O singură comandă și totul ajunge gratis la tine acasă în maxim 48 ore. Cu garanție 1 an, instrucțiuni și bonusuri așa încât să începi să le folosești imediat.

Pareri

pareri