Monopodul a devenit o adevărată modă, știe toată lumea și nu credem că există contestatari. Însă nu toate sunt la fel. Unele sunt ieftine, e adevărat. Dar au brațul mai scurt și n-au declanșator practi. Motiv pentru care pozele nu ies chiar așa cum ți-ai dori atunci când le folosești. De fapt, acum că a venit vorba, începi să-ți aduci aminte că tocmai tu nu te afli în majoritatea pozelor făcute în vacanțe și concedii. De ce? Pentru că erai în spatele aparatului /telefonului cu care făceai respectivele poze. Dacă ai fi avut un monopod, ai fi putut să arăți și tu prietenilor poze cu tine în concediu. Nu doar poze cu cei dragi în concediul în care ați fost împreună.

 

În clipul video de mai jos (1:05min) vezi din ce unghiuri aproape imposibile poți face poze cu ajutorul monopodului. Când ești iarna la munte – pe pârtie, pe schiuri, cu mașina, în oraș, etc. Dă clic acum ca să vezi!

Monopodul Bluetooth Universal – Argumente PRO

Uite câteva argumente pentru tine, după ce ai admirat minunăție de film cu utilizarea monopodului făcut iarna trecută la munte:

  • Este lung de 97 cm atunci când este desfăcut complet. Când este strâns are numai 22 cm.
  • Este foarte ușor, nici nu-l simți în geantă sau în bagajele de vacanță (lucru important mai ales când pleci în vacanță în străinătate și bagajul pentru avion trebuie să aibă o greutate anume sau o dimensiune anume). Are numai 130 g.
  • Poți să-l folosești cu orice telefon sau aparat foto. Are prindere universală dar și un adaptor practic.
  • Poți să-ți faci poze din cele mai trăznite unghiuri, pentru că are prindere rabatabilă și se poate regla unghiul pâna la 180 grade față de monopodul bluetooth universal.
  • Declanșatorul foto bluetooth se folosește foarte ușor și este extrem de practic.

 

Ei, așa-i că monopodul te-ar face să te bucuri cu adevărat atunci când ieși în natură sau când mergi cu cei dragi în vacanță? De fapt, sunt situații când și în casă îți e de folos, mai ales dacă vrei să prinzi un unghi cu lumină bună (ai văzut ce greu e să pozezi Bradul de Crăciun și să-ți iasă poza bine?).

Pareri

pareri