Dacă pui preț pe siguranța casei sau afacerii tale înseamnă că ceea ce cauți este o cameră IP. Dacă ai nevoie de un număr mic de camere dar care să-ți permită să vezi tot ce se întâmplă prin internet avem noi câteva modele adecvate la preț accesibil. Lărgim gama de produse frecvent și chiar de curând am scos la vânzare câteva modele noi de camere IP. Mai noi, mai performante și cu design profesionist.

Cameră IP manevrată de la distanță cu câteva clicuri

Conectarea la internet se face via Wireless. Produsele se folosesc cu ajutorul unei  aplicații (se descarcă gratuit) care se instalează pe smartphone, tabletă, laptop. Permite manevrarea camerelor după dorință, de la distanță. În tutorialul de mai jos chiar exemplificăm acest lucru. Hai să vezi cât de simplu este: câteva clicuri și știi tot ce mișcă în spațiul tău privat. Stai liniștit că cel mic e în siguranță. Că nu te-a inundat vecinul. Că parinții bătrâni stau bine cu sănătatea. Că angajații tăi de la firma își văd de treabă. Nu chiulesc la țigară sau la plecat mai devreme acasă. Ce să mai, ai totul la îndemână!

Iată în clipul video de mai jos cum este demonstrată manevrarea camerei din aplicația de pe telefon. Totul în numai 45 de secunde.

Ești mereu la curent cu ce se întâmplă

Mai mult, în caz că e detectată o mișcare suspectă acasă sau la firmă, camera îți trimite o alarmă pe telefon așa încât să poți supraveghea în timp real. Unele modele chiar apelează poliția! Așa ești scutit de un moment de stres și enervare. În caz de nevoie, vei avea filmarea incidentului sau a hoțului gata pregătită să o predai poliției. Cel mai adesea însă, vei folosi camera că să te asiguri că toată lumea e bine acolo unde se află. Și tu nu mai stai cu gândul la cei dragi sau la firmă acolo unde ești.

Poți să pleci liniștit în vacanță și chiar să nu-ți faci nicio problemă.
Să te bucuri cu adevărat și să te intorci acasă cu bateriile încărcate.

Pareri

pareri