Automatizarea pe care o poţi face în casa ta îţi uşurează viaţa. Îţi păstrează casa în siguranţă şi te ajută să-ţi economiseşti timpul care este atât de prețios. Dacă eşti un om ocupat dar îţi place să ai animale în casă, atunci e clar că ai nevoie de o mâna de ajutor. În rândurile de mai jos vei găsi prezentarea unor echipamente care îţi vor face casa prietenoasă cu animalele tale de companie. Pe lângă toate beneficiile pe care le vei avea chiar tu.

Termostatele Smart

Dacă ai un prieten cu pene sau blană care este sensibil la variaţiile de temperatură sigur vrei să ştii care sunt condiţiile la tine acasă în orice moment. Dacă l-ai luat în grija ta vrei să-i fie bine. Fie că eşti la birou sau într-o scurtă vacanţă, îţi poţi folosi termostatul, telefonul şi o aplicaţie potrivită pentru a regla temperatura după dorinţă. Mai sunt şi termostate care ajustează temperatura în încăperea în care sesizează că se află animalul tău de companie şi îţi permite să faci economie. Iar altele se pot integra simplu în Home Hub-ul tău. Ele monitorizează chiar şi vremea aşa încât să ştii ce urmează şi să le dai instrucţiunile potrivite.

Camerele de supraveghere  

Vrei să ştii care dintre pisici a distrus canapeaua? Care mănâncă direct din pachetul cu mâncare specială din bucătărie? Ce fac căţeii peste zi atunci când nu eşti acasă? O camera de supraveghere este ideală, mai ales una IP wireless. Este accesibilă ca preţ, se instalează uşor şi poţi vedea ce se întâmplă acasă de pe telefon, tabletă sau laptop. Poţi să fii la birou, în delegaţie sau în vacanţă – ştii tot ce fac nazdravanii tăi acasă. În plus, camerele ajută şi la siguranţa casei și a gospodăriei tale. La nevoie, furnizezi poliţiei filmarea şi infractorul e prins imediat.

Mai sunt şi modele speciale pentru supravegherea animalelor. Unele te ajută să afli cât mănâncă fiecare. Să comunici direct cu ele, sa le distrezi şi să le distragi atenţia de la obiectele delicate de prin casă. Mai mult, îţi poţi recompensa animalele de la distanţă cu o gustare pe placul lor.

Iluminarea smart

Iluminarea smart este un factor important atât pentru siguranţa casei, pentru estetică şi confort dar şi pentru starea animalului de companie. Dacă tu ești până târziu la birou, animalul tău de companie stă pe întuneric. Iluminarea smart îţi permite să faci economii în timp ce iluminezi zonele care te interesează aşa încât totul să fie în siguranţă. Poţi să contolezi becurile smart de la distanţă sau să le programezi în aşa fel încât să pornească singure la lăsarea serii. În funcţie de produsul folosit poţi să reglezi până şi culoarea luminii dorite. Aşa poți să asiguri acasă confortul pe care îl doreşti. 

Senzorii de mişcare

Senzorii te ajută să-ţi păstrezi animalul de companie în siguranţă. Să știi că nu se duce în zone periculoase sau interzise. Dacă limitele setate de tine sunt depăşite, vei ştii indiferent unde te afli – în altă cameră, la birou sau în vizită. Vei putea să-i sari în ajutor în scurt timp sau să ştii unde să-l cauţi. Cu toţii ştim câte animale se pierd sau fug de acasă an de an. Și cât de puţine sunt recuperate în condiții bune. Unii senzori de mişcare te ajută şi la dresarea căţeilor sau pisicilor aşa încât să se aşeze într-un loc anume al camerei. Să porneşti parfumarea camerei după ce îşi fac nevoile la litieră sau să ştii dacă se joacă frumos în curte.

Hub-urile Smart pentru automatizarea casei

Un astfel de Hub te ajută să gestionezi uşor toate echipamentele pentru automatizarea casei. Unele echipamente funcţionează independent de hub, altele funcţionează numai cu hub. Mai devreme sau mai târziu, toţi vom avea acasă un astfel de echipament. Pe măsură ce se răspândeşte ideea de smart home. Dacă vrei să-ţi faci automatizarea casei, verifică dacă produsele alese de tine au sau nu nevoie de un astfel de hub.

După cum vezi, nu eşti singur dacă ţi-ai propus să ai mare grijă de animalul tău de companie. Ai aceste ajutoare practice. Mai mult, fii mereu pe recepție, în magazinul nostru de gadget-uri aducem mereu lucruri noi si folositoare pentru clienții noștri. Inclusiv pentru iubitorii de animale.

 

Pareri

pareri