Tehnologia devine din ce în ce mai accesibilă întregii lumi, iar produse care în trecut le vedeam doar în filme, ajung acum să fie gadget-uri (o cameră IP wireless, de exemplu) pe care oricine le poate cumpăra de pe internet.

La fel este și în cazul camerelor de supraveghere IP. Poate te gândești cui îi trebuie o astfel de cameră pentru uzul personal? Și nu, o astfel de cameră nu este pentru persoanele care nu au încredere în partenerul de viață și vor să-l spioneze. O astfel de cameră poate fi utilă oricui, chiar și ție. Hai să vezi cum și pentru ce.

AVANTAJELE UNEI CAMERE IP: DETALII DESPRE ECHIPAMENT

  • Se instalează ușor, prin plug and play.
  • Camera IP filmează la calitate HD sau full HD.
  • Este dotată cu infraroșu, astfel că filmează chiar și pe întuneric la calitate bună.
  • Poate fi controlată de oriunde, dacă ai conexiune de internet (fie de pe telefon, fie de pe calculator) cu ajutorul unor aplicații foarte ușor de instalat.
  • O cameră de la SuperMișto se poate roti la 355 de grade pe orizontală și 120 de grade pe verticală.
  • Sunt dotate cu un slot pentru card microSD.
  • Camerele IP sunt compatibile cu sisteme de operare precum: iOS, Android, Windows și Mac.

 

4 MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ AI O CAMERĂ IP SuperMișto 

 

Pentru siguranța căminului tău

Casa în care locuiești nu este doar un simplu loc unde mănânci, dormi sau te uiți la filmele preferate. Este căminul tău, colțișorul tău și al familiei tale în care vă simțiți în largul vostru și sunteți în siguranță.

Dar ce se întâmplă dacă ești plecat cu familia și o gașcă de hoți îți invadează intimitatea, fură tot ce e valoros și îți vandalizează bunurile? Cel mai grav lucru este că în astfel de spargeri, infractorii sunt prinși foarte greu.

O cameră de supraveghere IP ar rezolva această problemă. Chiar dacă infractorii o vor observa, aceasta prinde suficiente cadre pentru o probă la poliție.

 

Ai grijă de cel mic

Dacă ai un copil mic, știi foarte bine cât de greu este să ai grijă de el dar totodată să îți termini treburile prin casă. Cu o cameră IP, poți pune copilașul la culcare și poți stinge lumina liniștit. Aceasta este dotată cu infraroșu și vei putea urmări de pe telefon mișcările bebelușului chiar în timp ce gătești, faci ordine sau te uiți la serialul preferat. Este chiar mai indicat să ai o astfel de cameră decât un baby monitor.

 

Pentru securitate la locul de muncă

Dacă folosești în firma ta o astfel de cameră, înseamnă că te preocupa siguranța. Nu doar a firmei și a bunurilor aflate în locație ci și siguranța angajaților sau a desfășurării activității cotidiene în incintă. În același timp vei putea proba o gamă largă de situații: jaf, accident de muncă, încălcări ale regulamentelor.

 

Vezi dacă șoarecii joacă pe masă, când stăpânul nu-i acasă

Cu siguranță ați văzut acele filmulețe amuzante cu animale de companie. Ei bine, majoritatea sunt făcute cu astfel de camere.

Dacă ai o pisică sau un cățeluș, poți activa camera și s-ar putea să aduni material destul de interesant cât ești plecat de acasă. Cine știe, poate clipul tău ajunge următorul viral pe Facebook.

 

Camera IP – Atât pentru siguranță, cât și pentru distracție

Unde mai găsești un gadget care îți oferă siguranță, dar totodată te ajută să te distrezi? O astfel de cameră este ideală pentru supravegherea căminului, pentru a avea grijă de cei dragi dar și pentru a realiza conținut video de calitate.

Comandă aici.

Pareri

pareri