Telefoane și tablete

 

Șterge toate informațiile personale de pe telefonul cu Android

E la modă să-ți schimbi telefonul cu unul mai bun cam o dată pe an. Așa că e doar o problemă de timp până când vei ajunge și tu în ipostaza asta. Ce faci cu cel vechi? Îl vinzi. Dar înainte de a-l vinde trebuie să ștergi tot ce e personal pe el. Hai să vezi cum poți șterge tot ce trebuie dacă ai un telefon cu Android.  

 

Gadgets & Gizmos

 

Traficul în oglindă  

Vrei să filmezi eventualele incidente din trafic și să nu-ți mai consumi timpul și energia cu explicații la poliție? Ia-ți o cameră auto care să filmeze atât în față și în lateral cât și în spate. Adică o cameră-oglindă, care te ajută să filmezi totul în trafic și care nu atrage deloc atenția.

 

IT

 

Cum îți recuperezi datele pierdute accidental?

Nu o dată ți s-a întâmplat să pierzi date. Fie că ai dat delete din greșeală, fie că electricitatea a fluctuat destul de tare și ți-a fost afectat hard disk-ul. Alte posibile cauze ale pierderilor de date pot fi de natură mecanică, logică, etc. Întrebarea e: cum faci să le recuperezi? Că doar ai nevoie de ele. Unele operații de recuperare sunt simple și le poți face și tu. Dar în cazul celor dificile trebuie să apelezi la un specialist.

 

Timp liber

 

Microsoft anunță upgrade pentru Xbox

Îți plac jocurile la nebunie. Ești tu adult dar copilul din tine n-a murit. De fapt, să te joci împreună cu copiii tăi este cel mai distractiv lucru pe care îl poți face. Dar dacă nu ești gata să-ți faci upgrade la Xbox, e cazul să te obișnuiești cu ideea: upgrade-ul vine peste tine. Cel puțin așa zic cei de la Microsoft.

 

Mișto  

 

iOS 10 de interes pentru dezvoltatori

iOS este sistemul de operare cel mai popular făcut de Apple. Versiunea 10 va veni cu mai multe îmbunătățiri care vor face dezvoltatorilor viața mai ușoară. Însă, dacă te așteptai la o revoluție, s-ar putea să fii dezamăgit. Interfața este aproape neschimbată, dar funcțiile avansate chiar prezintă interes.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri