nw18

Telefoane și tablete

 

Navighează pe internet de pe smartphone în mod power save

Utilizatorii de smartphone au mereu o problemă: bateria care ține foarte puțin în comparație cu alte telefoane. Și cum tentația de a naviga pe internet de pe telefon e mare, bateria se consumă instant. Dar vin ajutoarele! Poți să folosești un navigator cu mod power save. Detalii aici.

 

Gadgets & Gizmos

 

Dotează-te cu un car kit și scapă de bătaia de cap de pe drum

A venit vacanța sau e gata să vină și toată lumea își face planuri pe unde să meargă la odihnă sau distracție. Asta presupune să sari în mașină și să conduci o vreme. O sa-ți sune telefonul, va trebui să fii atent la trafic și să eviți amenzi usturătoare sau puncte de penalizare. Mai bine folosești un car kit. Te scapă de toată bătaia de cap.

 

IT

 

Îți reinstalezi sistemul de operare? Ce te faci cu mailurile pe care vrei să le păstrezi?

Dacă îți descarci e-mail-urile pe computer e imposibil să n-ai surprize în privința back-up-ului atunci când vrei să faci o reinstalare, de exemplu. Nu o dată ți se poate întâmpla asta! Dacă folosești Outlook ca aplicație, uite ce poți face așa încât să-ți salvezi mailurile de interes și să le poți recupera și când vei lucra pe “curat”.

 

Timp liber

 

Facebook te lasă să postezi fără ca postarea să apară în pagina ta

Facebook lucrează mereu la aplicația sa atât de populară. Adaugă, scoate, îmbunătățește. Sau își dă cu stângul în dreptul, cum se spune. Dacă vrei să ții pasul cu noutățile apărute aruncă o privire aici: Facebook te lasă să postezi fără ca postarea să apară în pagina ta. Iată cum.

 

Mișto  

 

nVidia a lansat GeForce GTX 1080

Dacă și tu ești unul dintre acei fani ai tehnologiei, înseamnă ca ai acasă (poate și la birou!) un supercomputer dotat cu toate componentele de ultimă oră. Tocmai de aceea credem că s-ar putea să te intereseze această placă grafică. Nu e ieftină, dar s-ar putea să-ți placă…

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, Distribuie-le prietenilor tăi. – Sharing is caring!

Distribuie pe Facebook | Distribuie pe Google+

 

PS. Newsletterul nostru încearcă să ajute iubitorii de gadget-uri și IT cu informații utile. Dacă ai recomandări de articole, tutoriale, orice material care crezi că este de ajutor audienței noastre, te rugăm să ne trimiți recomandarea ta la cornelia@supermisto.ro.

___________

Abonează-te pe supermisto.ro și vei fi primul care află ofertele noastre la gadget-uri. Magazinul nostru online găzduiește zeci de produse cu prețuri atractive. Primești bonusuri interesante împreună cu comenzile tale iar transportul este gratuit prin curier oriunde în țară. Copyright @ SuperMisto 2017

Pareri

pareri