Camerele IP de supraveghere a locuințelor permit proprietarilor să își vadă domiciliul în orice moment din orice locație. Instalarea acestor camere de supraveghere în casa dvs. este o mișcare inteligentă din mai multe motive și am evidențiat câteva dintre cele mai importante, în randurile de mai jos.

  1. Descurajarea infractorilor

Simpla prezență a unei camere false in exterior poate descuraja infractorii, dar este extrem de periculos să te bazezi pe ele, deoarece spărgătorii experimentați le pot observa de la distanță. În majoritatea cazurilor, hoții vor observa o casă înainte de a o jefui și, dacă vor observa camere IP reale, cel mai probabil vor abandona încercarea de spargere. De asemenea, dacă sunteți victima unui efracții, camerele vor înregistra incidentul, vor contribui la capturarea infractorului și la returnarea bunurilor furate. Acest lucru duce la următorul nostru punct.

  1. Ajutarea poliției

În caz de spargere, camerele IP pe care le aveti instalate vor fi înregistrat incidentul la calitate maxima. Poliția poate folosi aceste filmari și imagini pentru a captura vinovatul, pentru a preveni viitoarele infracțiuni și pentru a vă returna obiectele furate.

  1. Verificarea familiei

Camerele IP nu se limitează la protecția unei case, ci vă pot permite, de asemenea, să vă înregistrați copiii în timp ce sunteți la serviciu. De multe ori familiile in care amandoi părinții lucrează, se află într-o situație dificilă atunci când copiii lor ies de la școală la amiaza. Cu un sistem de supraveghere cu camere IP, părintele își poate verifica întotdeauna copiii de la serviciu folosind funcția de monitorizare la distanță a sistemului.

  1. Nu uitați de animalele de companie!

Așa cum puteți face check-in la copiii dvs. utilizând sistemul de camere IP, puteți verifica și animalele de companie. Animalele de companie reprezintă o mare parte a vieții multor oameni și poate fi stresant să le lăsați singure acasă și costisitor să plătiti pe cineva pentru a le îngriji. Cu un sistem de camere IP la domiciliu, puteți verifica de la locul de munca modul în care se descurcă animalele dvs. de acasa.

  1. Beneficii in asigurarea locuintei

După o spargere, trebuie să faceți o cerere de asigurare din cauza vandalismului sau furtului. Aici intră în joc camera de supraveghere IP. Cu filmările detinute, puteți documenta cu ușurință incidentul și vă puteți valida cererea de asigurare. Un sistem de securitate a casei cu camere IP va da un sentiment de siguranta si confort, reprezinta o investitie pe care o faceti o data pentru multi ani la rand si care in mod cert se amortizeaza rapid.  

Suntem gata să vă ajutăm

În magazinul nostru online sunt disponibile modele diverse de camere IP, atat de interior cât si de exterior. Dacă vreți o cameră dar nu știți exact ce vi s-ar potrivi, un tehnician va fi la dispoziția dvs. pentru consiliere gratuită. Oferim garanție, livrare rapidă și sigură, instrucțiuni de folosire și montaj. În plus, în blogul nostru găsiți o mulțime de informații practice. Vă așteptăm! 

 

Pareri

pareri