Protejarea afacerii dvs. este prioritate. Asta nu înseamnă numai să rămâi pe linia de plutire într-o economie instabilă cauzată de pandemie, ci și să-ți păstrezi locul de muncă în siguranță de intruziuni, dezastre naturale și furturi. 

Iată cele 4 caracteristici esențiale de securitate pe care fiecare companie ar trebui să le aibă drept protecție.

Camere de supraveghere

În funcție de tipul de afacere pe care îl dețineți, este posibil să aveți nevoie de camere de supraveghere pe exteriorul clădirii, in interior sau ambele. Echipa noastră va poate sfatui asa incat sa alegeti amplasamentele potrivite pentru camere asa incat compania sa fie in siguranta.

Camerele noastre de supraveghere vor permite companiei dvs. să aiba filmări de calitate foarte buna, să înregistreze și să redea evenimente de securitate, să caute incidente sau un eveniment specific și să vizualizeze imaginile filmate de camere de la distanță pe un dispozitiv smart. Acest lucru vă va permite să monitorizați zilnic clienții, angajații și amenințările externe pentru a vă menține afacerea în siguranță.

Sistem de alarmă pentru afaceri

Indiferent dacă forța de muncă este în prezent la distanță sau la sediul firmei, fiecare companie ar trebui să aibă un sistem de alarmă. Sunt soluții atat prin cablu, cât și fără fir, care includ contacte ușă / fereastră, detectoare de mișcare și senzori. Acest lucru vă poate proteja afacerea de intruziune, furt și jaf.

Sistemele de alarmă includ butoane de panică care pot ajuta la protejarea angajaților într-o situație în care există o urgență sau un intrus. De asemenea, sunt modele de sisteme de alarmă care pot ajuta la identificarea și descurajarea unor furturi interne.

Sisteme de alarmă antiincendiu

Sistemele comerciale de incendiu și de alertă sunt obligatorii din punct de vedere legal în aproape toate clădirile comerciale și industriale, în funcție de utilizare și de reglementările locale. Pot apărea incendii și / sau o acumulare de monoxid de carbon în orice afacere și cel mai bine este să vă puteți alerta angajații și să planificați o evacuare sigură. Detectarea timpurie a incendiilor și a CO poate salva vieți și potențial afacerea dvs.

Sisteme de control acces

Multe companii au permisiuni distincte de control al accesului în funcție de zona de afaceri și de angajat. Se pot instala sisteme de control al accesului care vor permite sau refuza accesul în funcție de un keypass. Ele pot oferi, de asemenea, un raport al persoanelor care intră în clădirea dvs. și unde s-au aflat exact. Se poate limita accesul la sălile de calculatoare și fișiere și la alte domenii în care se păstrează informații critice și confidențiale.

In concluzie

Aceste patru componente esențiale ale sistemului dvs. de securitate vă pot proteja afacerea de tot felul de amenințări, atât interne, cât și externe. In magazinul nostru gasiti multe modele de camere de supraveghere atat pentru interior cat si pentru exterior, alarme variate in functie de nevoile pe care le aveti. Puteti consulta gratuit blogul nostru care contine multe recomandari practice si ne puteti contacta oricand pentru informatii suplimentare si comenzi. Va asteptam!

 

Pareri

pareri