Toată lumea își dorește o mașină nouă, cu toate dotările necesare dar puțini își permit așa ceva. Majoritatea doritorilor își cumpără o mașină second hand cât de bună la bugetul pe care îl au, urmând ca pe parcurs să mai schimbe piese, să mai repare stricăciuni sau să aducă îmbunătățiri după nevoi. Tocmai de aceea ne-am gândit să vă furnizăm câteva detalii despre piese de schimb și dotări auto.

Piese de schimb de calitate

Site-ul pieseauto.ro este unul diversificat pe mărci auto, pe zone ale țării și pe componentele pe care le poți căuta. Îl folosim și noi ocazional când avem nevoie de piese și reparații la mașinile din dotare, așa că vorbim în cunoștință de cauză. Poți să selectezi pisele dorite după preț, dacă au sau nu garanție, dacă se oferă factură sau transport gratuit. Motorul de căutare din site te ajută să economisești timp prețios. Dintr-o privire afli care-s prețurile și piesele de cea mai bună calitate. Pentru că se știe, dacă ai o mașină de calitate și folosești piese ieftine, în curând mașina ta n-o să mai fie deloc de calitate.

Poți cere ușor detalii

Site-ul pieseautoshop.ro îți permite să cauți pas cu pas piesele dorite și ai șansa să găsești exact ce cauți la un preț decent. Mărcile sunt variate iar site-ul are oferte speciale de care poți să te bucuri. Transportul este gratuit numai la comenzi mai mari de 800 de lei cu livrare prin Fan Curier. Nu se menționează garanția pieselor dar se pot cere detalii suplimentare relativ ușor folosind un formular din site.

Plată prin Credius

Site-ul sawauto.ro conține aceleași facilități ca și cele de mai sus, dar ce e interesant este că poți să plătești și prin credit, nu doar la livrare sau prin ordin de plată. Procedurile de creditare se fac prin Credius. Dacă mașina ți s-a stricat pe neașteptate și ai mare nevoie de ea, creditarea poate fi o soluție bună. Totuși, nu intra în credite pe care nu le poți plăti în 2-3 luni. Nu știi cum se pot schimba politicile de creditare și să ajungi să plătești mult mai mult decât ai împrumutat.

Târguri ocazionale

Scoatem din calcul târgurile ocazionale, pentru că acolo riscurile sunt mai mari decât câștigurile. Adică, pleci cu bani pentru piese de schimb în portofel și riști să rămâi fără portofel cu totul. Siguranța nu e tocmai un atuu în zonele cu târguri ocazionale.

Gadget-uri accesibile pentru mașina ta

Din fericire sunt gadget-uri disponibile pentru o mulțime de nevoi pe care le-ai putea avea dacă folosești o mașină second hand. Sau pur și simplu pentru mașina pe care au luat-o nouă dar o folosești de multă vreme. Și cu ajutorul acestor gadget-uri nivelul tău de confort și siguranță crește semnificativ. Nu ai bluetooth în mașina? Înseamnă că poți folosi un carkit. Vei putea prelua și iniția apeluri telefonice fără să iei amendă! Vei putea asculta muzică de pe mai multe dispozitive ca să nu te plictisești la drum lung. Vrei să știi ce se petrece în spate când ești în trafic sau ți-e greu să parchezi în locurile infime de parcare din marile orașe? Atunci cu o cameră oglindă care are și cameră spate cu filmare simultană îți rezolvi problema. Poți să adaugi senzori de parcare, suporturi pentru telefon și tabletă, radio auto after market și multe altele. E de ajuns să te uiți la oferta de pe site-ul nostru și vei găsi o mulțime de ajutoare practice. Hai să vezi!

 

Pareri

pareri