Niciodată nu știi când te „lovește” ghinionul în trafic. Ai face bine să îți iei măsuri de precauție astfel încât, în cazul unui incident nefericit, să poți demonstra că ești curat ca lacrima. O achiziție care te poate scuti de numeroase bătăi de cap este cameră auto oglindă.

Chiar dacă ești un șofer desăvârșit, nu înseamnă că priceperea ta este de ajuns. În unele cazuri, ghinionul sau nepriceperea altuia, poate deveni o problemă pentru tine. Adevărul este că nu ești ferit de evenimente neplăcute în trafic și, de aceea, este bine să îți iei măsuri de precauție.

Pe site-ul nostru poți găsi mai multe tipuri de camere auto oglindă care înregistrează zi și noapte, dacă sunt alimentate la bricheta mașinii.  Se montează ușor și pot înregistra continuu. Știe singură caând să șteargă filmările mai vechi și să le înlocuiască cu altele noi.

O cameră auto oglindă este o asigurare bună în cazul în care ești acuzat pe nedrept că ai trecut pe roșu. Sau că ai depășit linia continuă, etc. În toate aceste cazuri și în multe altele, fără dovenzi concludente, ești pasibil de o amendă usturătoare. Poți chiar să îți pierzi permisul!

La ce folosește o cameră auto oglindă  

  1. Poți să înregistrezi evenimentele din trafic. În cazul în care ești implicat într-un accident de circulație cauzat de altă persoană, îți poți demonstra nevinovăția. Dacă se întâmplă să fii oprit de poliție și tras la răspundere pentru faptul că ai trecut pe roșu.
  2. Poți înregistra diverse trasee. Atunci când mergi pentru prima dată la socri sau într-un loc pe care îți dorești să îl vizitezi și a doua oară, ai putea înregistra traseul, pentru a-l găsi cu ușurință când îl vei parcurge din nou.
  3. Poți folosi camera auto oglindă pentru înregistrarea peisajelor care îți ies în cale, pentru arhiva personală de amintiri.
  4. Poți filma și poți face fotografii în interiorul mașinii, celorlalți pasageri.

 

În portofoliul Supermișto găsești mai multe modele de camere auto oglindă. Au ecrane de diverse dimensiuni, au camere de spate, au linii de ghidaj pentru parcare, au touchscreen sau nu. Cu adevărat ai de unde să-ți alegi preferata! Dacă vrei și tu o cameră oglindă dar nu știi cum să alegi cel mai potrivit model, consultă această analiză. Sigur îți va fi de ajutor. Sau contactează departamentul de vânzări pentru informații suplimentare.

Pareri

pareri