Fie că sunt prezente ca accesoriu standard în mașinile noi sau accesoriu aftermarket în mașinile mai vechi, camerele auto oglindă devin din ce în ce mai populare. Aceste dispozitive video pot preveni accidente și salva vieți.
Mulți producători de mașini includ camerele auto oglindă ca accesoriu de siguranță standard pentru modelele mai noi, în special cele de familie. Acestea sunt menite să te ajute la estimarea distanței dintre mașina ta și vehiculele sau obiectele din spatele ei. Siguranța este scopul principal al acestor device-uri, însă ele pot avea multe alte utilități.
Iată cum aceste gadgeturi de supraveghere îți fac mașina mai sigură:

 

CAMERELE AUTO OGLINDĂ ELIMINĂ UNGHIUL MORT

Oglinzile retrovizoare sunt cam limitate la acest capitol. Dacă îți arunci privirea în spate în timp ce dai mașină în marșarier, cel mai probabil nu vei vedea tot. Camera de tip Oglindă ajută la eliminarea unghiului mort când mergi cu spatele.

 

PROTEJEAZĂ COPIII ȘI ANIMALELE

Animalele și copiii sunt mult mai greu de observat în spatele mașinii

Aceste device-uri te ajută să observi mai ușor copii sau animale care ar putea fi în spatele mașinii în timp dai în marșarier. Cu ajutorul unei camere de acest gen vei putea vedea direct ce se ascunde în spatele mașinii tale atunci când vrei să parchezi.

PARCHEAZĂ FĂRĂ BĂTĂI DE CAP

Parcările aglomerate sunt un coșmar atunci când încerci să-ți faci loc cu spatele printr-un loc strâmt. Si mai dificil este să parchezi lateral pe o stradă aglomerată. O cameră auto oglindă te-ar ajuta în aceste situații să eviți lovirea altei mașini.

FAC VIAȚA MAI UȘOARĂ ÎN TRAFIC

Cu toții ne-am aflat în situația în care am fost nevoiți să dăm ușor cu spatele într-un trafic aglomerat sau, cel din fața noastră a fost nevoit să facă acest lucru. Nu vrem să-i lovim pe cei din spate, dar la rândul nostru nu vrem să fim loviți de vehiculul din față. Dacă aceste scenarii îți dau bătăi de cap, alege o cameră auto și scapă de stresul din trafic.

Noi îți recomandăm camera full HD ACE-SM201 pentru siguranța ta și a celor din jur. Dispozitivul dispune de o rezoluție Full HD cu un unghi de filmare la 170 de grade. Are un ecran mare de 5 inch, funcție G senzor, înregistrare în buclă, playback, funcție blocare filmare, mod parcare și înregistrează simultan atât cu camera din față cât și cu cea din spate.

 

Pe scurt, un model performant la un preț accesibil disponibil în magazinul nostru online. Acest accesoriu te va ajuta să parchezi mai eficient și va avea grijă de mașina ta. Mai jos ai o prezentare video detaliată a acestui gadget:

 

 

 

 

Pareri

pareri