Camera auto nu mai este de multă vreme un moft al șoferilor ci o necesitate. Și pentru că situațiile din tafic sunt din ce în ce mai complexe și amenzile din ce în ce mai mari, e clară nevoia de performanță în privința echipamentelor montate pe mașini. În rândurile următoare vă prezentăm 4 modele de camere auto, inclusiv oglinzi cu camere de spate, care sperăm să vină în întâmpinarea nevoilor voastre de performanță.

Cum decizi dacă ai nevoie de o cameră normală sau de una oglindă? Citește aici mai multe detalii.

Camere Auto Normale cu Asistență la Parcare

Cameră Auto Full HD cu GPS, Android, FM, BT și asistență parcare SMGN52

Acest model se numără printre cele mai noi din portofoliul nostru și răspunde cerințelor unor șoferi care știu exact ce vor. Are filmare Full HD 1920*1080 adică una dintre cele mai bune pe care le poate avea o cameră auto. Unghiul camerei de față este de 170 grade – e generos! Îți permite să filmezi tot: pe sensul tău de mers, pe sensul celălalt și pe trotuare. Unghiul camerei de spate este de 120 grade. Această cameră de spate asistă șoferul în momentul parcării.

Camera are baterie internă pentru memorarea setărilor dar se alimentează de la bricheta mașinii (5V). Se fixează pe parbriz cu ajutorul unui suport de tip ventuză.  De asemenea, are FM transmitter pentru a putea auzi comenzile pe boxele mașinii și conexiune Bluetooth pe care o poți folosi așa cum îți place. Dispune de GPS așa încât n-o să mai greșești niciodată drumul. Camera are microfon și difuzor așa că filmează audio / video. Ecranul are 5 inch lucru care îți permite să folosești camera cu ușurință.

Deși are multe funcții, camera este de mici dimensiuni: 135×85 mm. Și e foarte bine așa! Pentru că o cameră mare te încurcă atunci când șofezi. Înregistrează în buclă (1/3/5 minute, în funcție de setările făcute) așa încât pe cardul de maxim 32 GB ai mereu cele mai noi filmări, precum și secvențele martor.

Cameră Auto Full HD cu GPS, Android, FM, BT și asistență parcare SMGN51

Camera SMGN51 (Temporar Lipsă Stoc) filmează la calitate Full HD. Are unghi de filmare de 170 grade și asistență la parcare – adică primești și cameră de spate la pachet.

Ecranul de 7 inch îți permite să vizualizezi filmările până la detaliu fără să faci vreun efort. Filmările sunt audio/video, în buclă 1/3/5 min și se salvează automat pe un card de maxim 32 GB.

Are dimensiuni medii 183×108 mm și ai posibilitatea să gestionezi cu ușurință toate funcțiile – GPS, Android și Bluetooth. Îți arată cel mai bun drum până la destinație, pentru că are GPS. De asemenea, are FM transmitter așa încât poți auzi comenzile pe boxele mașinii. Camera de spate te ajută să parchezi ireproșabil chiar și în zone aglomerate. Cu o astfel de cameră poți să ai tot ce-ți trebuie într-un singur gadget. De ce să te încurci în cabluri dacă poți păstra lucrurile foarte simple, pe principiul – Unul și bun!

CAMERE OGLINDĂ CU CAMERE DE SPATE

Cameră Auto Oglindă Full HD cu touchscreen SM7A0

Atunci când comanzi Camera Auto Oglindă Full HD Touchscreen cu ecran 7 inch SM7A0 primeşti de fapt 2 camere. O cameră este camera oglindă pe care o fixezi peste oglindă retrovizoare. Această  îţi acoperă tot unghiul de 170 de grade din faţă – adică din trotuar în trotuar. Cealaltă cameră este o cameră pentru lunetă, care te ajută să vezi tot ce se petrece în spatele maşinii tale. Este foarte practică în aglomerație şi când vrei să parchezi. Dar nu numai.

Filmările realizate de camera oglindă sunt audio/video Full HD 1080p. Poţi să faci şi poze. Acestea au format JPEG și 12 MPx. Cardul MicroSD acceptat de camera are capacitatea maximă de 32 GB și îţi permite să stochezi câteva ore de filmări în bucle a căror dimensiune o setezi tu în funcție de nevoi. Are port USB, microfon, difuzor, baterie încorporată – toate pentru o utilizare ușoară. Are funcţii foarte practice. Funcţia G-sensor declanșează filmarea martor în caz de impact. Înregistrarea în buclă îți permite să economisești resurse și să ai pe card mereu cele mai noi filmări. Funcţia playback îți permite să vezi ce-ai filmat chiar pe camera. Mai are Funcţie blocare filmare, Mod parcare și Înregistrare simultană cu ambele camere care te ajută să reconstitui orice eveniment din trafic.

Cameră Auto Oglindă Full HD Touch ecran 7 inch SM700

Acest model de cameră îți oferă siguranță în trafic, mai ales în aglomerație și când vrei să parchezi.  Are filmare Full HD, unghi de 170 grade și se folosește ușor cu ajutorul touchscreenului. Dispune de un ecran generos care în asociere cu funcția PlayBack îți permite să vezi pe camera tot ce-ai filmat. Are funcții de care ai mare nevoie când ești în trafic: Funcție G-sensor, Înregistrare în buclă, Funcție blocare filmare, Mod parcare, Înregistrează simultan cu ambele camere (față și spate). Toate acestea o fac foarte practică și necesară pe orice mașină. Folosește card de maxim 32 GB pe care se vor acumula bucle de filmare conform setarilor pe care i le faci, precum și filmările de tip martor. Face și poze de calitate bună în format JPG 12 MPx.

O invitație

Te lăsăm să descoperi chiar tu aceste modele și să-l alegi pe cel care ți se potrivește. Noi te asigurăm că toate 4 îți oferă ajutor de calitate în trafic și vor fi martori de nădejde de câte ori vei avea nevoi.

În magazinul nostru online vei descoperi multe alte modele de camere dar nu numai. Încercăm să-ți venim în ajutor cu o gamă largă de gadget-uri practice care să-ți facă viață mai ușoară. Dacă ai nevoie de consiliere tehnică sau vrei să comanzi, te ajutăm cu plăcere. Ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook (non-stop!).   

 

Pareri

pareri