Camerele auto oglindă full HD sunt accesorii indispensabile pentru orice șofer care se respectă. Cum alegi, însă, cea mai bună opțiune pentru tine? Noi îți oferim o comparație „la rece” între cele două modele de cameră auto oglindă existente pe site-ul nostru in acest moment.

Pentru că vrem ca tu să fii complet satisfăcut de camera auto oglindă achiziționată, îți ușurăm sarcina de a alege între două modele similare. Le prezentăm comparativ. Tu nu trebuie decât să evaluezi care sunt cele mai importante calități pe care îți dorești să le aibă camera ta auto oglindă și să efectuezi comanda.

 

Camera auto oglindă Full HD vs Camera auto Full HD SM010

 

Atât camera auto Full HD, cât și camera auto Full HD SM010 pornesc automat imediat după ce pui contactul. Camerele înregistrează non-stop, zi și noapte, atâta timp cât sunt alimentate la bricheta. Partea bună, în cazul amândurora, este că odată montate poți uita că le-ai atașat mașinii tale. Le poți lăsa să își facă treaba! Nu trebuie să le pornești, să le oprești, să pui pauză sau să ștergi filmările vechi. În cazul ambelor dispozitive înregistrările vechi sunt înlocuite automat cu altele noi.

Atât modelul Full HD cât și modelul Full HD SM010 vin însoțite de o cameră menită să capteze imagini din spatele automobilului. Această cameră poate fi orientată către exterior sau către interior.

Ambele camere auto oglindă din portofoliul nostru sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, inclusiv sticlă anti-orbire. Din acest motiv imaginile pe care le primești au oricând o calitate impecabilă. Oglinda camerei auto are o suprafață întinsă și se poate monta cu ușurință.

 

De reținut

Acestea sunt dotate și cu G Senzor. Adica încep să filmeze automat în momentul în care înregistrează un șoc. Spre deosebire de modelul Full HD SM010, modelul Full HD este dotat și cu digital zoom. Îl poți utiliza pentru a apropia imaginea de până la trei ori.

Modelul Full HD și modelul Full HD SM010 filmează la o calitate de 1080p Full HD cu camera din față și la o calitate de 720x480p cu camera din spate. Modelul de cameră auto Full HD are o cameră de 5MP și o dimensiune a display-ului de 4,3 inch TFT, în timp ce modelul Full HD SM010 utilizează o funcție foto de 8MP și are o dimensiune a display-ului de 5 inch TFT. În cazul modelului Full HD SM010 unghiul de filmare este mai amplu, atingând 140 de grade, în timp ce modelul Full HD are unghi de filmare de 120 de grade.

 

Cât mai simplu pentru tine

Camerele auto oglindă prezentate sunt capabile de înregistrare în buclă și sunt dotate cu nightvision. Au funcție playback, astfel încât să poți derula imaginile direct pe cameră.

Atât modelul Full HD cât și camera auto Full HD SM010 suportă memorie SD și MMC până la 32 de GB, sunt dotate cu slot micro SD, port micro de încărcare și conectare USB. Mai mult decât atât, ambele sunt echipate cu modul de parcare, ghidându-te cu precizie.
Care dintre aceste două modele de camere auto oglindă este pe placul tău?

 

Pareri

pareri