Atunci când e menționată supravegherea video a locuinței, te gândeșți că aceste echipamente te vor ajuta să-ți păstrezi casa, bunurile și familia în siguranță. Și exact așa stau lucrurile: un sistem de supraveghere IP wireless descurajează pătrunderile ilegale în casă și în curte. Dar camerele mai au și alte utilizări la care poate că până acum nu te-ai gândit. Tocmai despre acestea urmează să vorbim în rândurile de mai jos.

  1. Supraveghezi copiii și animalele de companie

Desigur că o camera IP te ajută să vezi ce fac copiii acasă atunci când tu nu eșți cu ei, dar pe lângă aspectul legat de siguranță care e prioritatea numărul 1, te ajută să vezi cum se comportă unii cu ceilalți, unde se joacă, ce obiceiuri au și dacă sunt de folos pentru ei. Adică îți furnizează informații utile așa încât procesul de educație părintească să fie unul mai ușor și mai eficient.

Animalele de companie sunt greu de stăpânit uneori. Le lași în curte și te pomenești că ies pe stradă, îți distrug obiectele prin casă și alte lucruri neplăcute. Trebuie să știi care dintre ele face stricăciuni și ce măsuri trebuie să iei cu fiecare în parte. Mai mult, dacă vezi pe cameră că animalele nu se află în siguranță, poți suna acasă și cineva din familie să meargă să verifice ce se întâmplă.

  1. Monitorizezi furnizorii de servicii

Ai solicitat diverselor firme de servicii să-ți repare ceva în casă, în curte sau în fața porții dar nu poți sta cu reprezentanții lor până termină treaba? Nicio problemă! Camerele de supraveghere IP, de interior și exterior, te vor ajuta să monitorizezi mersul lucrărilor și dacă e vreunul care trage chiulul de la muncă pe banii tăi. Sigur că e mai bine să stai cu ei să-i impulsionezi prin prezența ta, dar dacă nu se poate, camerele îți vor furniza imaginile dorite.

  1. Monitorizezi dăunătorii

Locuiești într-o zonă în care animalele sălbatice pot ajunge în curtea ta? Ai văzut zgârieturi ciudate pe ușa de la garaj și auzi zgomote ciudate peste noapte? E posibil să fie vorba de dăunători sau animale sălbatice și să-ți dea mari bătăi de cap. Camerele IP filmează non-stop și te vor ajuta să identifici problema cu care te confrunți. Așa vei știi dacă e nevoie să chemi Protecția Animalelor sau serviciile de deratizare.

  1. Automatizezi casa

Cu tehnologiile disponibile acum, o cameră IP te poate ajuta să automatizezi diverse activități gospodărești: să pornești aerul condiționat înainte să ajungi acasă, să începi programul de spălare a rufelor când încă ești la birou și când ajungi acasă doar le pui la uscat și alte asemenea activități. Camerele IP Smart sunt de mare ajutor atunci când vrei să faci un pas important către Smart Home. Îți pot ușura viața în foarte multe privințe utilizând tehnologia Wireless.

  1. Detectezi inundațiile și incendiile

Inundațiile și incendiile sunt devastatoare. Dacă poți face ceva ca să le previi sau să le detectezi la vreme așa încât să poată fii remediate, e un lucru foarte bun. Salvează vieți, salvează bunuri și alte lucruri importante. O camera IP îți poate semnala eventuale probleme așa încât să poți lua măsurile care se impun. Mai mult, poți conecta camera Smart la un Hub de Smart Home și cu ajutorul unor senzori plasați în zonele sensibile să știi exact ce se petrece din secunda 1. Mulți ar vrea să aibă la dispoziție o astfel de tehnologie salvatoare.

Merită să ai supraveghere video acasă

Îți recomandăm să îți instalezi acasă un sistem de supraveghere, fie că locuiești la casă, fie că locuiești în apartament. Îți e de mare ajutor. Filmează tot ce se petrece și la nevoie poți avea dovada instant. Te anunță când se petrece ceva neobișnuit pe proprietatea ta. Se pot conecta cu senzori importanți pentru siguranța casei, familiei și bunurilor tale.  În magazinul nostru online găsești camere IP wireless de interior, de exterior și sisteme moderne de alarmă. De asemenea, îți furnizăm o mulțime de detalii în blogul nostru despre utilizarea camerelor și sistemelor de alarmă, precum și consiliere tehnică personalizată.

Suntem la dispoziția ta pentru întrebări și comenzi la telefon 0721-797910, email cadou@supermisto.ro și pe Facebook. Te așteptăm.

 

Pareri

pareri