Vara este anotimpul în care cresc riscurile de furt din locuințe sau din curți. Sunt urmărite persoanele cu program prelungit de muncă, cei plecați temporar de acasă, persoanele vârstnice sau cu dizabilități. Adică este exploatată orice posibilă vulnerabilitate pe care o ai. Poți ajunge chiar să fii în pericol dacă încerci să intervi în caz de incident. Pentru a-ți salva bunurile sau apăra familia… Ai nevoie de siguranță maximă. 

Acesta este motivul penrtru care ne-am gândit să îți recomandăm câteva produse din magazinul nostru online de folos în prevenirea problemelor și în păstrarea siguranței tale, a celor dragi și a bunurilor pe care le aveți.

Supraveghere de interior

În cazul în care locuiești la bloc, ai nevoie numai de supraveghere de interior. Așa că îți vom recomada mai întâi două modele de astfel de camere IP de supraveghere.

Camera IP Wireless cu filmare HD SM901

Iată un model de cameră IP de interior de care ai mare nevoie dacă vrei să-ți știi casa în siguranță și să-i vezi mereu pe cei dragi ce fac. Rezoluția de filmare este una HD 1280×720 px, adică îți permite să vezi detalii clare, să identifici persoane și la nevoie să ai o dovadă de necontestat.

Camera are 10 LED-uri infraroșu care ajută la obținerea unei filmări de noapte de bună calitate. De asemenea, camera are și microfon – poți vorbi via camera IP cu persoanele aflate în locație (cei dragi sau un eventual hoț pe care să-l descurajezi). Suportă o mulțime de protocoale, are codare H.264 și suportă card MicroSD până la 64GB.

Se livrează cu aplicație pentru smartphone, tabletă și PC așa încât să poți vedea în timp real ce se întâmplă și să poți lua măsurile care se impun. Ca să acoperi un spațiu mai mare, poți roti camera 355 grade orizontal și 120 grade vertical. În acest fel economisești din start, pentru că supraveghezi tot ce ai nevoie cu o singură cameră. Nu trebuie să-ți cumperi mai multe.

Camera IP Wireless cu filmare 360° SMV350N

Acest model de cameră de interior îți oferă o vedere panoramică (360 grade) și este ideală pentru supravegherea spațiilor mai largi care în alte situații ar necesita mai multe camere pentru o acoperire 100%. Are rezoluție HD așa încât obții o filmare clară, atât ziua cât și noaptea (are led infraroșu).

Suportă o mulțime de protocoale, are suport audio bidirecțional și pentru salvarea datelor poți folosi carduri SD de până la 64 GB. Se livrează cu aplicație de vizualizare a filmărilor pe telefon, tabletă și PC.

Supraveghere de exterior

Cei care locuiesc în case la curte e necesar să supravegheze și exteriorul. Adică pe lângă camere de interior e nevoie și de cameră de exterior – măcar una. Camerele de exterior se amplasează la intrarea în casă, în garaj, în alte dependințe. De asemenea, pentru a descuraja infracțiunile și pentru o siguranță mai bună trebuie să asigure și o iluminare corespunzătoare în curte.

Camera IP Wireless Externă HD SMC7833

Am ales modelul HD SMC7833 pentru că este discret, are aspectul unui corp de iluminat pentru exterior. Are rezoluție HD, protecție la apă (suportă până la 85% umiditate) și praf, poate fi rotită după nevoi pe orizontal (355 grade) sau vertical (85 grade) așa încât să fie acoperit un spațiu mai mare.

Are 22 de led-uri infraroșu care îi permite să filmeze clar și noaptea până la 10 m distanță și deține zoom 4x care îți permite să apropii anumite zone de filmare ca să vezi detalii. Are senzor de mișcare, adică filmează îndată ce sesizează că se mișcă ceva în raza ei de acțiune. Poate fi lăsată afară și în caz de ger până la -10 grade C. Nu dă rateuri peste vară în caz de căldură mare (rezistă până la 50 grade C). 

Dacă ai emoții în privința instalării acestei camere, uite în filmuleț ce simplu e. Urmărește cu atenție cele 5 minute de tutorial și vei știi totul.

Siguranță 100% cu numai 250 euro!

Te-ar costa aproximativ 250 euro cele 3 camere care ți-ar proteja familia, casa, curtea, bunurile. Noi zicem că merită investiția cu atât mai mult cu cât sunt simplu de instalat și utilizat. Nu e nevoie să fii tehnician ca să te descurci cu ele.

Ai putea sta la muncă liniștit. Ai putea pleca în vacanță fără să-i ceri vecinului să mai arunce o privire și pe la tine. Ai putea vedea ce se petrece acasă în orice moment, oriunde ai fi, în timp real. Mai mult, echipa noastră tehnică îți asigură suport în caz că apare vreo dificultate tehnică. Fiecare produs are garanție de funcționare 1 an.

Ne poți contacta oricând prin Facebook și prin e-mail la cadou@supermisto.ro iar la telefon 0721-797910 ne găsești de luni și până vineri 10-18. Te așteptăm.

Pareri

pareri