Sunt sigur că pentru fiecare dintre noi, membrii familiei reprezintă cele mai importante persoane. Sunt oamenii pe care îi iubim.  În consecinţă, vom încerca de fiecare dată să facem tot ce ne stă în putere pentru a-i ştii în siguranţă. Dar ce vom face dacă în urma unui eveniment neplăcut, ori ca urmare a înaintării în vârstă, unul din membrii familiei noastre suferă de una sau mai multe dizabilități? Sau pur și simplu are nevoie de o supraveghere constantă pentru a avea certitudinea că nimic rău nu i se poate întâmpla?

Exista bineînţeles soluţia tradițională de a angaja o persoana care sa verifice periodic dacă totul este în regula. Însă în acest mod nu vom știi niciodată ce se întîmpla acasă. Și nici dacă persoana angajată îşi va îndeplini mereu atribuțiile. Mai mult chiar, bugetul personal o sa aibă mult de suferit de pe urma contractării unor astfel de servicii.

Alternativă eficientă la un preț redus!

Deoarece siguranța reprezintă pentru noi o prioritate, vă propunem o metodă de supraveghere, la preț redus, cu ajutorul camerelor ip wirelessCu ajutorul lor veți putea verifica în permanenţă ce se întâmplă acasă. Veți știi care este starea persoanei pe care o supravegheați. Astfel veți putea preveni cu uşurinţă apariţia unor situaţii neplăcute de natură să vă tulbure liniştea.

Dacă persoana a cărei siguranţă vă preocupă, consideră că este inoportună folosirea acestor dispozitive si nu doreşte sa accepte ideea instalării unor astfel de camere în casă, exista si varianta achizitionării unei camere de tip „spion„. Datorită dimensiunilor mici si a aspectului care imită diferite obiecte uzuale, va fi imposibil de detectat.

Camere IP cu beneficii “ascunse” pentru persoane cu dizabilități

Față de soluţiile clasice de monitorizare ce presupun dispozitive scumpe si imposibil de montat fără o echipă tehnică, camerele IP le puteţi instala singuri! Au avantaje considerabile în ceea ce priveşte aspectul și dimensiunea redusă. Nu vor ocupa mai mult spatiu decât un router sau alt dispozitiv de acest gen. Camera poate fi pozitionată oriunde în încăpere și datorită capacităţii sale de rotire nu va exista niciun colţ nesupravegheat. Există și beneficii tehnice de ultimă generație: filmează la rezoluție HD, au LED-uri infraroşu pentru vedere pe timp de noapte. Veți putea în permanenţă vizualiza încăperea și controla camera de pe orice dispozitiv, fie el telefon, laptop sau tabletă!

 

Credem în produsele noastre și suntem atenți să vă prezentăm de fiecare dată doar dispozitive de înaltă performanţă pe care le folosim și noi! În cazul de față, soluțiile de supraveghere pentru persoane cu dizabilități reprezintă

Puteţi vizita atât magazinul nostru online cât și blog-ul cu detalii și articole despre produse. Iar dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Pareri

pareri