Conducatorii auto, fie ei profesionisti sau amatori, au nevoi crescânde atunci când vine vorba de gadget-urile pe care le instalează pe propriile mașini. Provocările sunt variate, în funcție de distanțele parcurse, de mașina din dotare, de activitățile pe care trebuie să le desfășoare zi de zi. Tocmai de asta am adus în portofoliul nostru 3 modele noi de cameră auto care pot satisface chiar și cele mai selecte gusturi și pretenții. Ne-am gândit la siguranța voastră în trafic, la evitarea unor incidente, la economisirea banilor, timpului și… a nervilor!

Cameră Auto HD cu 3 Camere

Cum vine asta? Practic, se livrează 3 camere gestionate unitar: una de față, una de interior și una de spate. Cea de față filmează tot ce se petrece în trafic în față și în lateral pe trotuare așa încât să poți șofa prudent și în siguranță. Cea de interior filmează ce se petrece în mașină, iar dacă ești șofer profesionist chiar ai nevoie de așa ceva. Mulți clienți taximetriști ne-au cerut un astfel de model.

Cea de spate îți asigură o filmare bună a ceea ce se petrece în spatele tău. Îți e de folos când vrei să parchezi sau în traficul mereu aglomerat. Camera față are unghi de filmare de 140 grade, rezoluție HD 1280×720 px și ecran de 4 inch. Funcția play back îți permite să vezi chiar pe cameră tot ce ai filmat. De asemenea, are și funcție de monitorizare în parcare. Are senzori de mișcare și de impact precum și WDR. Acest lucru care îi permite să filmeze foarte bine și în condiții de noapte.

Cameră Auto Full HD SMT640 dual camera

Te numeri și tu printre acei șoferi care vor filmare față/spate simultană, rezoluție Full HD, unghi generos de 170 grade, cameră de spate mică și cu protecție suplimentară la praf și umiditate? Acest model corespunde pe deplin cerințelor tale! Camera de față excelează la capitolul design, are unghi larg de 170 grade și rezolutie Full HD 1920×1080 px. Filmarea este clară și satisface chiar și un profesionist în materie de filmări. Are zoom digital 4x, ecran de 3 inch, compresie M-JPEG, senzori de mișcare și de impact. Camera de spate are protecție IP 68, nu-ți mai faci probleme pentru ea când mergi cu mașina la spălătorie. Are 4 led-uri care te ajută la filmarea de noapte, unghi ajustabil de montaj și arată ca un cub cu latura de 1 inch. Supermini ca dimensiuni!

Cameră Auto Full HD SMT 650 cu tracker GPS și cameră spate

Dacă și tu urăști mulțimea de cabluri care te încurcă în mașină la orice mișcare, înseamnă că ți-ai găsit… nașul! Uite un gadget care le are pe toate și poți să-ți iei adio de la vechile dotări, scăpând astfel de căblărie. Are cameră față, de spate și tracker GPS. Tot ce-i trebuie unui șofer responsabil atunci când iese pe șosea, în aglomerație! Poate fi setată la rezoluție maximă de 1296p, are unghi de filmare de 170 grade, zoom digital 4x și compresie video H.264.

Are de asemenea, WDR, HDR, LDWS, senzori de mișcare și de impact. Aceste funcții te ajută să ai filmări de calitate pe timp de noapte. Captează cât mai multe detalii în timpul filmării și te avertizează în cazul ieșirii de pe bandă dacă n-ai semnalizat. Are și tehnologie ADAS de asistență șofer. Camera de spate are unghi de filmare de 140 grade, mult mai mare decât unghiul altor modele. Cu un astfel de gadget faci un pas mare înainte în materie de tehnologie modernă.

Alte recomandări pentru șoferi

Desigur că în magazinul nostru online mai avem și alte modele din care poți să-ți alegi preferatul. Noi ți-am recomandat modelele cele mai noi și cele mai performante, pe care le-am adus la cererea clienților. Deci, modele care și-au dovedit deja utilitatea. Dacă vrei să șofezi fără grija amenzilor îți recomandăm și un carkit, iar dacă obișnuiești să faci drumuri lungi și-ți lipsește un strop de distracție, avem un gadget multimedia care sigur te va bucura.

Ne poți adresa oricând întrebări sau solicitări de produse pe adresa noastră de e-mail cadou@supermisto.ro, la telefon 0721-797910 sau prin Facebook. Te așteptăm!

Actualizare 9 feb. 2019

Pareri

pareri