Haideți să recunoaștem – majoritatea avem probleme când vine vorba de parcarea cu spatele. Și când trebuie să parcăm în spații supraaglomerate operațiunea devine și mai dificilă. Nu e doar o problemă a începătorilor. Și șoferii cu experiență au emoții când fac o astfel de parcare. O cameră de spate te poate scoate din multe probleme și nu faci decât o investiție minimă. De ce să stai cu inima cât un purice de teamă că o să-ți lovești mașina scumpă la care încă mai plătești leasing? Iar când mașina e condusă de soție sau fiică emoțiile cresc exponențial. Ne pare rău doamnelor, dar e adevărat, nu-i așa?

Camera de spate la pachet cu camera oglindă

Îți furnizăm un set care conține o cameră oglindă care se atașează peste retrovizoare și o cameră de spate așa încât tu ca șofer să ai toate informațiile din trafic de care ai nevoie.  

Atunci când mașina merge cu spatele, filmarea de la camera de spate se afișează pe oglindă ca fiind filmare principală. În acest moment pe ecran ai niște linii directoare care proiectează direcția ta de drum. Adică, la fiecare mișcare de volan o să vezi unde va ajunge mașina să fie parcată. Poți să-ți corectezi parcursul parcării pas cu pas, așa încât să iasă ireproșabil. Nu faci decât să urmezi indicațiile de pe cameră, fără să mai stai să estimezi distanțe și să-ți bați capul. Sau să coboare pasagerul mai întâi ca să-ți spună dacă ai loc sau nu să parchezi.

Montarea e simplă, o poți face chiar tu

Știm că o să te întrebi dacă nu cumva e greu să montezi pe mașina ta cele două camere din set. De fapt e atât de simplu că oricine poate face asta, n-ai nevoie de un specialist. Uite aici o demonstrație detaliată cu tot ce trebuie să faci. Și încă ceva: camera oglindă e foarte bine deghizată. Numai tu și pasagerii știți că acolo e un gadget care filmează. Pentru oricine altcineva pare o retrovizoare obișnuită și nu atrage atenția.

Camera de spate fără oglindă 

Mai nou, deținem în portofoliu și modele de camere de spate care se comercializează individual. A fost dorința clienților noștri să aibă acces și la astfel de gadget-uri. Ele necesită un monitor așa încât șoferul să poată vedea ce filmează camera în timpul utilizării. Atât camerele individuale cât și monitoarele sunt disponibile în secțiunea Accesorii Auto din magazinul nostru online. 

Bine de știut

Aruncă o privire în magazin ca să alegi modelul care ți se potrivește cel mai bine. Și dacă tot ne faci o vizită, vezi că avem o mulțime de gadget-uri care îți fac viața mai ușoară la volan. Dacă ai nevoie de mai multe informații, găsești specificații tehnice la fiecare model în parte. De asemenea, ne poți contacta prin e-mail cadou@supermisto.ro, telefon 0721-797910 (L-V 10-18) sau pe Facebook și te vom ajuta fără întârziere.

Ultima actualizare 30 aprilie 2019

Pareri

pareri