Să fii părinte înseamnă să renunți la cea mai mare parte din timpul personal pentru a te dedica copilului tău. Dorința de a-i oferi siguranță dar și de a-ți ușura responsabilitățile te face să te gândești tot mai des la a investi într-un dispozitiv de monitorizare. Însă, știi care este cea mai bună alegere pentru tine? O cameră IP sau una BabyCam?

Care e soluția ideală pentru a avea acces în timp real la dormitorul bebelușului, indiferent de locul în care te afli? Poți să ai situația sub control prin funcția vizuală, cea sonoră sau chiar de talk back, așa că vom încerca să surprindem toate detaliile importante, care fac diferența între cele două.

CAMERĂ IP SAU BABY MONITOR – INSTALARE

Baby monitor, de obicei, nu are nevoie decât de fixarea camerei și de alimentarea la 220. Camera IP se instalează ceva mai elaborat, prin descărcarea unei aplicații pe telefon (iPhone, Android și chiar Windows Phone).

Din aplicație se setează camera pe rețeaua wifi și apoi, puteți să o fixați pe poziția dorită.

În această situație câștigător este Baby monitor.

CAMERĂ IP SAU BABY MONITOR – ARIE DE ACȚIUNE

Când vine vorba despre distanța față de camera copilului, aici vedem cu adevărat cât de limitați suntem folosind un baby monitor. Acesta functionează doar pe raza locuinței, pe când cameră IP o poți vedea de oriunde ai internet. Acesta este avantajul esențial al camerei IP!

Câștigă detașat camera IP.

CAMERĂ IP SAU BABY MONITOR – COMPATIBILITATE

Baby monitor are în general un singur monitor (receptor) pe care vezi copilul.

Camera wireless IP merge pe tabletă, pe telefon sau pe calculator. De asemenea, oricine are userul și parola o poate instala. Prin urmare, pot să vadă pe ea atât mama din bucătărie, cât și tata de la serviciu sau bunica de la țară!

Câștigă camera IP.

CAMERĂ IP SAU BABY MONITOR – APLICABILITATE

Baby monitor este gândit să monitorizeze un bebeluș și cam atât. Dar ce faci cu acest aparat după ce copilul a crescut?

Poate că ai vrea, când îl lași cu bona, să vezi dacă se poartă corespunzător. Pe camera IP poți să vezi totul de la serviciu direct din telefon.

De asemenea, camera wireless este configurată și ca alarmă. Funcția motion detection te anunță pe email că este mișcare în spațiul monitorizat. Îți poate păzi casa, afacerea sau mașina din parcare.

Câștigă camera wireless IP.

 

CAMERĂ IP SAU BABY MONITOR – PREȚ  

 

Ca să comparăm două produse cu același set de specificații, cum ar fi Pan Tilt Zoom, talk back și detecție miscare, doar baby monitoarele high end pot fi luate în calcul. Prețul lor ajunge chiar și la câteva sute de euro! O cameră IP medie pleacă de pe la 70 euro. Are toate caracteristicile de mai sus și multe altele (de exemplu înregistrarea pe card, foarte utilă pentru spațiile fără internet).

Concluzia e clară. Aparatul mai versatil, mai modern și mai avantajos ca preț este evident camera IP.

Fă-ți și tu viața mai ușoară și instalează o cameră wireless. Modelele comercializate de noi sunt simplu de instalat (vezi video aici) și vin cu un card de 16 GB, iar transportul este gratuit, oriunde în țară.

 

 

Pareri

pareri