Personalizează-ți locuința

cu becuri smart! Deoarece fiecare dintre noi este unic, dorim ca atât mediile în care locuim cât și obiectele pe care le folosim să fie adaptate preferințelor și nevoilor noastre. Pentru că ne plac lucrurile personalizate ne-am gândit că ar fi bine să ne lăsăm amprenta și asupra locului în care ne petrecem cea mai mare parte a zilei, fie că vorbim despre locuința noastră sau despre biroul în care ne desfașurăm activitatea.

Majoritatea gadgeturilor de iluminat sunt alcătuite dintr-un led multicolor și diferiţi senzori de recepţie. Noi avem becuri smart care au încorporat chiar și difuzor ! Economisește spaţiu și dă locuinţei tale un aspect aparte îmbinând utilitatea unui bec obișnuit cu potențialul distractiv și buna dispoziție asociate unei boxe bluetooth.

Imaginează-ți doar ce impresie deosebită va avea asupra invitaților tăi muzica bună care se aude în fundal. Sau efectul jocurilor de lumini caracteristic discotecilor retro pe care le frecventai în tinerețe.

Usor de instalat, usor de folosit !

Chiar dacă nu eşti chiar cel mai priceput electrician din grupul tău de prieteni, asta nu te va opri să instalezi becuri smart singur. Fără a avea nevoie de ajutor specializat ! Acestea se pot monta foarte simplu, în majoritatea duliilor obişnuite existente în casa fiecăruia. Îţi oferim chiar și un adaptor de priză pentru a putea folosi becul smart în orice loc dorești.

Se conectează cu ușurință la orice dispozitiv ce poate emite prin bluetooth. Cu ajutorul lui poţi reda muzică de pe YouTube, Cloud-uri sau din memoria telefonului tău în întreaga cameră fără nici un efort sau fire. Tot ce trebuie să faci este să stabilești o conexiune între bec și telefon, iar streaming-ul va începe instant.

Aceste becuri smart pot reda sunete în mod incredibil de clar și la o fidelitate destul de ridicată, un lucru neașteptat pentru dimensiunile reduse pe care le au !

Caracteristici ale Becului Smart Bluetooth

  • Poate înlocui orice bec obişnuit, potrivindu-se pentru majoritatea duliilor
  • Este compatibil atât cu telefoanele Android cât și cu cele ce rulează iOS
  • Fiind un bec de numai 4W va avea un consum energetic foarte redus
  • Poate fi controlat de la o distanţă de pâna la 15 metri
  • Ușor de instalat

 

Becuri SMART și boxe bluetooth

Închipuie-ți doar posibilitățile nelimimitate pe care le ai la îndemâna configurând luminile din fiecare cameră după un program stabilit de tine. Poţi seta culori și intensităţi luminoase diferite pentru fiecare moment al zilei. Cum ar fi să te culci înconjurat de o lumină difuză care își slăbeşte încet intensitatea pâna la stingere sau să te trezeşti dimineaţa ascultând melodia preferată ?

Creează atmosfera perfectă pentru orice ocazie cu aceste becuri smart! Foișorul sau terasa unde-ți petreci serile alături de prieteni, cina romantică alături de persoana iubită și barul din camera de zi, toate vor prinde viață doar cu ajutorul telefonului tău mobil.

Cauți un gadget interesant? Un cadou inedit pentru cei dragi? Vizitează magazinul nostru online www.supermisto.ro ! Pentru casă și mașină, pentru iubitori de sport si călătorii, ai câte ceva pentru orice situație! Spor la shopping!

 

 

Pareri

pareri