Nimic nu se compară cu o ieșire cu bicicleta pe vreme bună. Pentru relaxare și pentru avea avea o formă bună. Merge să folosești bicicleta chiar și când mergi la serviciu. Multe persoane fac asta. De ce să rămâi blocat în trafic? Te poți strecura așa ușor cu bicicleta și să ajungi la timp la muncă! Economisești bani și faci și sport. Însă, trebuie să recunoști că pe lângă toate aceste avantaje, e ceva care îți lipsește: muzica! Dacă ai fi în mașină ai pune muzică și ai putea să te relaxezi în timp ce o asculți. Ca biciclist e mai greu, ar trebui să ai căști și puține modele stau fixate în ureche și nu li se încurcă firele. Dacă circuli pe înserat e clar că trebuie să-ți luminezi bine drumul. Dacă te bazezi pe iluminatul public s-ar putea să ai surprize în unele zone!

Gadget-ul ideal pentru un biciclist ca tine

Pentru că și nouă ne place muzica, bicicletele și sportul, pentru că e nevoie de o abordare practică atunci când ieși pe șosea laolaltă cu mașinile, am găsit ceva care unui biciclist îi vine ca o mănușă: boxa bluetooth cu lanternă și baterie externă. Da, ne-am gândit la toate! Dacă se poate să le ai pe toate la îndemână, de ce să nu le ai? Și uite așa poți să asculți muzică de pe orice dispozitiv. Poți să-ți luminezi drumul pe înserat și să-ți mai încarci și telefonul în caz că te lasă “în pană” pe drum. Un dispozitiv 3 în 1 ca acesta are numai 270 grame, îți vine să crezi?

Argumente tehnice

Am enumerat deja argumentele practice ale acestui gadget, așa că acum vom spune câte ceva despre aspectele sale tehnice.

Boxa este bluetooth și se conectează la alte dispozitive pe o rază de 10 m. Poți asculta muzică de pe o mulțime de medii de redare. Autonomia este de aproximativ 3 ore. Dar dacă nu folosești boxa la maxim, te poate ține chiar mai mult de atât. Lanterna este cu LED și are un format specific pentru prindere pe ghidon. Dacă n-ai far, nu-ți mai trebuie unul, pentru că lanterna îi poate ține locul. Bateria externă este ușoară, în comparație cu alte modele de putere similară. Te salvează atunci când ai telefonul descărcat dar e neapărat nevoie să-l folosești. Te poate scoate din situații foarte neplăcute.

Acest produs 3 în 1 se livrează cu un card de 16 GB bonus, așa încât să-l folosești imediat ce l-ai primit. Poți să-l folosești acasă, când ești la munte și stai cu prietenii în cort. Și când ești în drumeție, pe drum spre serviciu sau când ieși în parc cu bicicleta. Adică într-o mulțime de situații cotidiene. În magazinul nostru online găsești și alte modele de boxe bluetooth – avem pe alese. Toate au garanție 1 an pentru funcționare și se livrează gratuit.

 

Pareri

pareri